Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Medicon: Eπέκταση στον τομέα των διαγνωστικών

H Medicon ανακοινώνει την σύναψη νέας συμφωνίας που διευρύνει την μέχρι σήμερα συνεργασία της στον τομέα των διαγνωστικών αιματολογικού με την εταιρεία SIEMENS HEALTHCARE DIAGNOSTICS.

Medicon: Eπέκταση στον τομέα των διαγνωστικών
Λόγω επικείμενης λήξης της πολύχρονης συνεργασίας με τον οίκο OLYMPUS DIAGNOSTIKA - BECKMAN COULTER στο τέλος του 2011, η Medicon ανακοινώνει την σύναψη νέας συμφωνίας που διευρύνει την μέχρι σήμερα συνεργασία της στον τομέα των διαγνωστικών αιματολογικού με την εταιρεία SIEMENS HEALTHCARE DIAGNOSTICS.

Η νέα διευρυμένη συμφωνία συνεργασίας θα καλύπτει πέραν της Αιματολογίας και τον τομέα Διαγνωστικών Βιοχημικού και Ανοσολογικού. Περιλαμβάνει εξοπλισμό, διαγνωστικά αντιδραστήρια, αναλώσιμα και τεχνική υποστήριξη.

Η SIEMENS HEALTHCARE DIAGNOSTICS δημιουργήθηκε μόλις το 2007 μέσω της εξαγοράς και συγχώνευσης των εταιρειών DIAGNOSTIC PRODUCTS CORPORATION, BAYER DIAGNOSTICS και DADE BEHRING. Προσφέρει σήμερα τον πληρέστερο κατάλογο διαγνωστικών εξετάσεων - εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα για πάνω από 900 εξετάσεις - που καλύπτουν αυτόν τον απαιτητικό τομέα της υγείας.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η αξιοσημείωτη εμπειρία και η θέση της MEDICON στην αγορά, σε συνδυασμό με το εύρος και τις δυνατότητες αυτής της πλήρους σειράς προϊόντων της Εταιρείας SIEMENS παρουσιάζουν εξαιρετική προοπτική και για τα δύο μέρη.

Οι συμβατικές υποχρεώσεις της MEDICON HELLAS για την προμήθεια αντιδραστηρίων και τεχνικής υποστήριξης, που απορρέουν από εγκαταστάσεις αναλυτών OLYMPUS/BECKMAN θα τηρηθούν στο ακέραιο, αδιάλειπτα και κανονικά όπως εξάλλου ορίζεται από τον Νόμο, χωρίς ουδεμία αλλαγή μέχρι την νόμιμη λήξη των υποχρεώσεων αυτών, ανεξαρτήτως χρονικής διάρκειας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v