Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βογιατζόγλου: Πώληση ακινήτου έναντι 4 εκατ. ευρώ

Σε πώληση ακινήτου προχώρησε η Βογιατζόγλου Systems προς την EFG Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις, έναντι 4 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελούσε τους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρίας. Τα έσοδα θα διατεθούν για την αποπληρωμή του βραχυπρόθεσμου και μέρους του μακροπρόθεσμου δανεισμού της εισηγμένης.

Βογιατζόγλου: Πώληση ακινήτου έναντι 4 εκατ. ευρώ
Σε πώληση ακινήτου προχώρησε στις 26 Ιουλίου η Βογιατζόγλου Systems AE.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το ακίνητο της Βογιατζόγλου Systems επί της οδού Σώρρου και Κατσαντώνη στη Μεταμόρφωση Αττικής, το οποίο πωλήθηκε στην EFG Eurobank Χρηματοδοτικές Μισθώσεις έναντι τιμήματος 4.000.000 ευρώ, το οποίο η εταιρία εισέπραξε τοις μετρητοίς.

Το εν λόγω ακίνητο, επιφάνειας οικοπέδου 4.682,00 τ.μ. και κτισμάτων 3.412,01 τ.μ., αποτελούσε τους αποθηκευτικούς χώρους της εταιρίας στην Αττική.

Ωστόσο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με τη λειτουργία του νέου κτιρίου αποθηκών στα Οινόφυτα Βοιωτίας η εταιρία ικανοποιεί τις αντίστοιχες ανάγκες της και κρίθηκε πλεονάζουσα η διατήρηση και του εν λόγω κτιρίου στην περιοχή της Αττικής.

Η πώληση του ακινήτου αποτέλεσε στρατηγική επιλογή της διοίκησης της εταιρίας και, εκτός των άλλων, θα ενισχυθούν τα αποτελέσματα της εταιρίας κατά το ποσό των ευρώ 2.590.000 περίπου, που αποτελεί τη διαφορά μεταξύ τιμήματος και αναπόσβεστης αξίας του κτιρίου.

Το τίμημα από την πώληση του ακινήτου θα διατεθεί για την αποπληρωμή του βραχυπρόθεσμου και μέρους του μακροπρόθεσμου δανεισμού και για κεφάλαιο κίνησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v