Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθιός: Νέο έργο στη Βουλγαρία

Ένα νέο έργο στη Βουλγαρία, που αφορά τη μεγαλύτερη ενεργειακή επένδυση στη γειτονική χώρα τα τελευταία 20 χρόνια και στόχο έχει την ενδυνάμωση του ενεργειακού δυναμικού της περιοχής, γνωστοποίησε η Μαθιός Πυρίμαχα.

Μαθιός: Νέο έργο στη Βουλγαρία
Ένα νέο έργο στη Βουλγαρία, το οποίο αφορά τη μεγαλύτερη ενεργειακή επένδυση που γίνεται στην γειτονική χώρα τα τελευταία 20 χρόνια και στόχο έχει την ενδυνάμωση του ενεργειακού δυναμικού της ευρύτερης περιοχής, γνωστοποίησε η Μαθιός Πυρίμαχα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο της εταιρίας αφορούσε τα πυρίμαχα (μελέτη, παραγωγή υλικών, κατασκευή) για τους λέβητες σε δύο μονάδες ηλεκτροπαραγωγής ισχύος 335 MW έκαστος.

Το σύνολο των πυριμάχων υλικών που χρησιμοποιήθηκαν παρήχθησαν στο εργοστάσιο της ΙΝΤΕΑΛ ΠΥΡΙΜΑΧΑ στην Ριτσώνα όπου από το 2005 η εταιρία έχει μεταφέρει το σύνολο της παραγωγής της. 

Σημειώνεται, ότι η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια στην παραγωγή υψηλών απαιτήσεων πυριμάχων υλικών την κατατάσσουν σε έναν ποιοτικό και αξιόπιστο προμηθευτή μεγάλων Ευρωπαϊκών εταιρειών.

Οπως επισημαίνεται, οι επενδύσεις σε σύγχρονες φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες παραγωγής με ταυτόχρονη μείωση του κόστους παραγωγής βοήθησαν σημαντικά στην ανταγωνιστικότητα των παραγόμενων προϊόντων.

Η Μαθιός Πυρίμαχα για ακόμα μια φορά πιστοποίησε τον ηγετικό της ρόλο στο χώρο των πυριμάχων κατασκευών στην Ελλάδα και τις τεράστιες δυνατότητες που έχει σε διεθνές επίπεδο αναλαμβάνοντας έργα από την μελέτη έως την τελική κατασκευή.

Σε συνέχεια των έργων πυριμάχων στο εξωτερικό το Σεπτέμβριο αρχίζει η κατασκευή νέου λέβητα 1200 MW ( ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη ) στο Dresden της Γερμανίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v