Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εβροφάρμα: Παραίτηση μέλους του Δ.Σ.

Τη νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, κατόπιν της παραίτησης του κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη από μέλος και την αντικατάστασή του από τον κ. Βασίλειο Γιοφτσίδη συνταξιούχο της Αγροτικής Τράπεζας, γνωστοποίησε η Εβροφάρμα.

Εβροφάρμα: Παραίτηση μέλους του Δ.Σ.
Γνώση της παραίτησης του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη, έλαβε το Δ.Σ. της εταιρίας Εβροφάρμας κατά τη συνεδρίασης του στις 30 Ιουλίου 2003.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες της εταιρίας προς τον κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη για τη συμβολή του στην πρόοδο της εταιρίας, προέβη στην εκλογή του κ. Βασίλειου Γιοφτσίδη συνταξιούχου της Αγροτικής Τράπεζας, ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος.

Κατόπιν αυτού η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εβροφάρμα έχει ως εξής:

* Αθανάσιος Παπαζηλάκης του Χρήστου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

* Πασχάλης Παπαζηλάκης του Χρήστου, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος

* Μαρίνος Δαλάτσης του Δημητρίου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου

* Αναστάσιος Αλεξανδρίδης του Χρήστου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και

* Βασίλειος Γιοφτσίδης του Ιωάννη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά την ίδια συνεδρίαση, καθορίστηκαν οι αρμοδιότητες των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ως εκτελεστικών και μη εκτελεστικών σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 3016/2002, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, ως εξής: Αθανάσιος Παπαζηλάκης εκτελεστικό μέλος, Πασχάλης Παπαζηλάκης εκτελεστικό μέλος, Μαρίνος Δαλάτσης εκτελεστικό μέλος, Αναστάσιος Αλεξανδρίδης ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος, Βασίλειος Γιοφτσίδης, ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος.

Τέλος, κατά την ίδια συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη η κ. Ζωή Γκιντίκα του Ιωάννη ως νέα υπεύθυνη της Υπηρεσίας Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v