Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Απόφαση για τροποποίηση σκοπού

Την τροποποίηση του άρθρου 4 (σκοπός) του καταστατικού της εταιρίας ενέκρινε η β' επαναλητπική γενική συνέλευση της Quality & Reliability, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2010.

Q&R: Απόφαση για τροποποίηση σκοπού
Την τροποποίηση του άρθρου 4 (σκοπός) του καταστατικού της εταιρίας ενέκρινε η β' επαναλητπική γενική συνέλευση της Quality & Reliability, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2010.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σκοπός της εταιρείας είναι:

1. Η ανάπτυξη και πώληση, καθώς και η εμπορία στην Ελληνική και Διεθνή αγορά (διενέργεια εξαγωγών) προγραμμάτων για Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές (Η/Υ),

2. Η παροχή κάθε μορφής υπηρεσιών που σχετίζονται με τα προγράμματα και τους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, ενδεικτικά υπηρεσίες οργάνωσης, εκπόνησης μελετών, εποπτείας ή οργάνωσης λογιστηρίων, επιμόρφωσης στελεχών και γενικά προσωπικού, μεσολάβησης με προμήθεια, συντήρησης προγραμμάτων Η/Υ, εκμετάλλευσης προγραμμάτων Η/Υ με κάθε τρόπο και γενικά κάθε υπηρεσίας που είναι αναγκαία ή υποβοηθεί στην προώθηση του εταιρικού σκοπού,

3. Η αντιπροσώπευση ή πρακτόρευση οίκων του εσωτερικού ή του εξωτερικού που ασχολούνται με τους ίδιους ή παρεμφερείς σκοπούς,

4. Η συμμετοχή και η συνεργασία κάθε μορφής με άλλες επιχειρήσεις (εταιρείες ή κοινοπραξίες) που επιδιώκουν τους ίδιους ή άλλους συναφείς σκοπούς, καθώς και η συμμετοχή και η συνεργασία κάθε μορφής σε προγράμματα έρευνας και μεταφοράς τεχνολογίας (με τη χρήση οποιασδήποτε μορφής Η/Υ) σε οποιοδήποτε κλάδο των ιδιωτικών επιχειρήσεων ή των Υπηρεσιών του Δημοσίου ή των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας και τέλος η συμμετοχή σε δημοπρασίες (για προγράμματα Η/Υ ή για παροχή των πιο πάνω Υπηρεσιών) που διενεργούνται από το Ελληνικό Δημόσιο, οποιαδήποτε Ελληνική Δημόσια Επιχείρηση ή Οργανισμό Κοινής Ωφέλειας ή Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οποιοδήποτε Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου ή Ιδιωτικού Δικαίου ή Ιδιώτες ή Συνεταιριστική Επιχείρηση με ή χωρίς την κατάθεση υπέρ αυτών οποιασδήποτε μορφής τραπεζιτικών εγγυητικών επιστολών ή την χορήγηση κάθε άλλου είδους εγγυήσεων.

5. Η παροχή υπηρεσιών Ασφαλείας, Μελετών, Ανάλυσης, Σχεδίασης, Επιστημονικής Έρευνας, Εξακρίβωσης και Ανάλυσης Κινδύνων προς φυσικά και νομικά πρόσωπα, Ν.Π.Ι.Δ., Ν.Π.Δ.Δ., Δ.Ε.Κ.Ο., Τράπεζες, Πρεσβείες και λοιπούς Οργανισμούς και Ιδρύματα του Κράτους (Πανεπιστήμια, Υπουργεία κ.λ.π.). Η εκπόνηση μελετών και ο σχεδιασμός συστημάτων ασφαλείας. Η εγκατάσταση, συντήρηση και παρακολούθηση λειτουργίας μηχανημάτων και συστημάτων ασφαλείας και συναγερμού, πλην αυτών που τοποθετούνται σε αυτοκίνητα. 
Η εκμετάλλευση κέντρων λήψης, ελέγχου και διαβίβασης σημάτων συναγερμού. Ο Έλεγχος με ειδικά μηχανήματα επιβατών και αποσκευών στους χώρους των αεροδρομίων και λιμένων, κατόπιν αδείας της αρμόδιας αστυνομικής ή λιμενικής αρχής. Η πώληση και εμπορία στην ελληνική και διεθνή αγορά πάσης φύσεως εξοπλισμού πληροφορικής και συναφών υλικών και μηχανημάτων καθώς και η εισαγωγή ? εξαγωγή ? εμπορία, Ασυρματικών συσκευών, συστημάτων, ραδιοτηλεοπτικών σημάτων υψηλής τεχνολογίας, συστημάτων ασφαλείας, πυρασφάλειας και πληροφορικής, καθώς και οχημάτων, σκαφών και αεροσκαφών.

6. Η διενέργεια πάσης φύσεως ηλεκτρονικού εμπορίου, δια της δια της ανάρτησης πάσης φύσεως προϊόντων προς πώληση και πώλησής τους μέσω διαδυκτιακών τόπων και πλατφόρμων (marketplaces), συμπεριλαμβανομένων και των ηλεκτρονικών δημοπρασιών καθώς και η παροχή πάσης φύσεως υπηρεσιών και ειδών σχετικών με το ηλεκτρονικό εμπόριο συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών διαμεσολάβησης.

7. Η ανάπτυξη, αξιοποίηση, διαχείριση και εν γένει εκμετάλλευση πάσης φύσεως ακινήτων ιδιόκτητων ή μη. Η αγορά, μίσθωση και γενικά η με οποιοδήποτε τρόπο και νομική μορφή απόκτηση εμπραγμάτων ή ενοχικών δικαιωμάτων επί ακινήτων.

8. Η μελέτη, κατασκευή, ανέγερση, ανακατασκευή, αναμόρφωση, ανάπλαση και εν γένει αξιοποίηση: α) κτιρίων, προσωρινών κατασκευών και κτιριακών εγκαταστάσεων κάθε είδους, αστικών ή μη, β) εμπορικών κέντρων, γ) ξενοδοχειακών και τουριστικών εγκαταστάσεων, δ) καταστημάτων ή εν γένει εγκαταστάσεων ψυχαγωγίας (όπως κέντρα διασκέδασης, μπαρ, καφετέριες, εστιατόρια, παιδικές χαρές, εγκαταστάσεις λούνα παρκ, κινηματογράφους, θέατρα, κ.ά.), ε) αιθουσών ποικίλων χρήσεων (όπως συνεδρίων, καλλιτεχνικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων, μουσειακών εκθεμάτων, ενυδρείων, πλανητάριων, κ.α.), στ) αθλητικών εγκαταστάσεων κάθε φύσης, ζ) εργαστηρίων παραγωγής τροφίμων και η) σταθμών στάθμευσης και εξυπηρέτησης αυτοκινήτων.

9. Η διαχείριση, συντήρηση, εκμίσθωση, υπομίσθωση, πώληση καθώς και η με μέσα της Εταιρείας και για λογαριασμό της λειτουργία όλων των ανωτέρω. Η παροχή τεχνικών και οικονομικών συμβουλών για θέματα αξιοποίησης ακινήτων. Η εκπόνηση κάθε φύσεως μελετών και η παροχή συμβουλών για θέματα οργάνωσης και εκμετάλλευσης των παραπάνω επενδύσεων.

10. Η παροχή υπηρεσιών προς υποστήριξη λειτουργικών αναγκών επιχειρήσεων σε οποιονδήποτε τομέα της οικονομικής ζωής, και ειδικότερα επιχειρήσεων με συναφείς προς την Λειτουργία και εκμετάλλευση των ανωτέρω σκοπούς (όπως κέντρα αναψυχής, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα, αθλητικές εγκαταστάσεις, σταθμούς αυτοκινήτων, κ.λ.π.).

11. Η εισαγωγή, εμπορία πάσης φύσεως ειδών, υλών και εμπορευμάτων, προϊόντων, εργαλείων ή μηχανημάτων που έχουν σχέση με την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την λειτουργία των ανωτέρω, καθώς και την αντιπροσώπευση ελληνικών ή αλλοδαπών εταιριών κατασκευής ή εμπορίας τέτοιων ειδών.

12. Η παραγωγή και εμπόρια ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας καθώς και η ίδρυση και λειτουργία πάσης φύσεως σταθμών παραγωγής ενέργειας. Η μελέτη, κατασκευή, εμπορία και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενεργειακών δικτύων, ενεργειακών σταθμών 20Kv/380KV και 150Kv/20KV.

13. Η εισαγωγή, εμπορία και κατασκευή ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού.

14. Η εισαγωγή και εμπορία τεχνολογικού και παθητικού εξοπλισμού οπτικών δικτύων καθώς και η μελέτη, επεξεργασία, κατασκευή και συναρμολόγηση εξαρτημάτων οπτικών δικτύων και μεταλλικών κατασκευών υποδομών οπτικών δικτύων.

15. Η μελέτη και κατασκευή ενεργειακών δικτύων, έργων υποδομής, έργων υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικών και ενεργειακών έργων, ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων για δημόσια ή ιδιωτικά έργα ,καθώς επίσης η συντήρηση βιομηχανικών ενεργειακών και τηλεπικοινωνιακών υποδομών.

16. Οι πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες για την εγκατάσταση ηλεκτρομηχανολογικών δικτύων, τηλεπικοινωνιακών οπτικών δικτύων και υποδομών για δημόσια και ιδιωτικά έργα.

17. Η εκπόνηση πάσης φύσεως μελετών σχετικών με τις ως άνω δραστηριότητες.

18. Κάθε συναφής προς τα ανωτέρω δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v