Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Flexopack: Εκδοση κοινού ομολογιακού 5 εκατ. €

Η διοίκηση της Flexopack ανακοινώνει ότι την 28η Σεπτεμβρίου 2010, υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης κοινού έγχαρτου ομολογιακού δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, ονομαστικής αξίας 5.000.000 ευρώ και διάρκειας έξι (6) ετών.

Flexopack: Εκδοση κοινού ομολογιακού 5 εκατ. €
Η διοίκηση της εταιρίας Flexopack ανακοινώνει ότι την 28η Σεπτεμβρίου 2010, υπεγράφη Σύμβαση Κάλυψης κοινού έγχαρτου ομολογιακού δανείου μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως, ονομαστικής αξίας 5.000.000 ευρώ και διάρκειας έξι (6) ετών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πληρεξουσία καταβολών, Διαχειρίστρια, Εκπρόσωπος και Ομολογιούχος που θα καλύψει εξ ολοκλήρου πρωτογενώς την ως άνω έκδοση είναι η Εμπορική Τράπεζα της Ελλάδος ΑΕ. 

Σημειώνεται, ότι το προϊόν του εν λόγω κοινού και μη εμπραγμάτως ασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, θα χρησιμοποιηθεί αφενός μεν για αγορά από την Εταιρεία μηχανημάτων, στο πλαίσιο εγκεκριμένου επενδυτικού της προγράμματος, όπως αυτό ισχύει και αφετέρου για την αποπληρωμή υφισταμένου δανείου της Ομολογιούχου και την αναχρηματοδότηση-εξόφληση βραχυπρόθεσμου τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v