Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ικτίνος: Συμφωνία με κινεζική εταιρία

Η Ικτίνος ενώπιον των πρωθυπουργών της Κίνας και της Ελλάδος, υπέγραψε εμπορική συμφωνία με κινεζική εταιρεία, συνολικής αξίας ευρώ 10.000.000, η οποία αφορά την προμήθεια και την εξαγωγή μαρμάρων στην Κίνα.

Ικτίνος: Συμφωνία με κινεζική εταιρία
Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Κινέζου πρωθυπουργού κ. Γουέν Τζιαμπάο στην Ελλάδα και κατόπιν της συνατήσεως του με τον πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου, υπογράφτηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου 11 σημαντικές συμφωνίες (δύο διακρατικές και εννέα επιχειρηματικές) στους τομείς της ναυτιλίας, του εμπορίου, του πολιτισμού και του τουρισμού.

Η Ελληνική Βιομηχανία Μαρμάρων Ικτίνος ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ενώπιον των πρωθυπουργών της Κίνας και της Ελλάδος, υπέγραψε εμπορική συμφωνία με κινεζική εταιρεία, συνολικής αξίας ευρώ 10.000.000, η οποία αφορά την προμήθεια και την εξαγωγή μαρμάρων στην Κίνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

Με την συμφωνία αυτή διευρύνεται περαιτέρω η εμπορική δραστηριότητα της ελληνικής εταιρείας στην αγορά της Κίνας και δημιουργούνται σημαντικές προϋποθέσεις για την επίτευξη νέων συμφωνίων και συνεργασιών.

Η Ικτίνος ΕΛΛΑΣ η οποία ίδρύθηκε το 1974 αποτελεί μια εταιρεία με έντονα εξαγωγικό χαρακτήρα, έχει βραβευθεί από το ΕΒΕΑ για την εξαγωγική της δραστηριότητα.

Για τη χρήση 2010, αναμένεται σημαντική αύξηση του κύκλου εργασιών και της κερδοφορίαςενώ ενώ οι εξαγωγές θα αναλογούν στο 60% του κύκλου εργασιών.

Επίσης, στο πλαίσιο των συζητήσεων με τα μέλη της κινεζικής αντιπροσωπείας έγιναν συζητήσεις για την διευρυνση της συνεργασίας με κινεζικές εταιρίες και φορείς και στους υπόλοιπους τομείς που δραστηριοποιείται η Ικτίνος ΕΛΛΑΣ, δηλαδή στο Real Estate αλλά και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας όπου προσφάτως η Εταιρεία έθεσε σε λειτουργία το πρώτο της Αιολικό Πάρκο ισχύος 22MW και σχεδιάζει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου το οποίο αφορά σε πρώτη φάση την κατασκευή αιολικών πάρκων στην Ελλάδα συνολικής ισχύος 200MW.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v