Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μοτοδυναμική: Στις 26/10 η έκτακτη ΓΣ

Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την ακύρωση ιδίων μετοχών καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση της Μοτοδυναμικής που θα λάβει χώρα στις 26η Οκτωβρίου 2010.

Μοτοδυναμική: Στις 26/10 η έκτακτη ΓΣ
Την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς και την ακύρωση ιδίων μετοχών καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η έκτακτη γενική συνέλευση της Μοτοδυναμικής που θα λάβει χώρα στις 26η Οκτωβρίου 2010.

Αναλυτικά στα θέματα ημερήσιας διάταξης περιλαμβάνονται: 

* Λήψη απόφασης για ακύρωση ιδίων μετοχών. 

* Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων. 

Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο της «Μοτοδυναμικής»  κατά τη συνεδρίαση της 4 Οκτωβρίου 2010, αποφάσισε να προτείνει στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της Εταιρίας που θα συγκληθεί την 26η Οκτωβρίου2010, την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με καταβολή μετρητών ύψους μέχρι 4.500.000 ευρώ, με την έκδοση νέων κοινών ονομαστικών μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων.

Σημειώνεται ότι τα κεφάλαια που θα αντληθούν από την προτεινόμενη αύξηση θα διατεθούν άμεσα για την μείωση του τραπεζικού δανεισμού της Εταιρείας.

* Τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί Μετοχικού Κεφαλαίου. 
* Παροχή εξουσιοδοτήσεων προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας  να ορίσει εκείνο την τιμή των νέων μετοχών εντός χρονικού διαστήματος, το οποίο θα οριστεί από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση, καθώς και όλων εκείνων των θεμάτων που σχετίζονται με τη χορήγηση άδειας από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, την κατάρτιση του ενημερωτικού δελτίου, την εισαγωγή των μετοχών στην Αγορά Μικρής και Μεσαίας Κεφαλαιοποίησης του Χρηματιστηρίου Αθηνών, την κατανομή τυχόν αδιάθετων μετοχών και όλων των συναφών ζητημάτων.

*Εκλογή και σύσταση μελών επιτροπής Ελέγχου

* Αλλες Ανακοινώσεις.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του Νόμου απαρτίας για τη λήψη απόφασης σε οποιοδήποτε από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, η τυχόν Α' Επαναληπτική Συνέλευση θα συνέλθει στις 8 Νοεμβρίου 2010, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09:30 π.μ. στον ίδιο τόπο και χώρο, και η τυχόν Β' Επαναληπτική Συνέλευση, σε περίπτωση εκ νέου μη επίτευξης απαρτίας, στις 19 Νοεμβρίου 2010 ημέρα Παρασκευή και ώρα 09:30 π.μ., χωρίς δημοσίευση νεότερης πρόσκλησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v