Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Μετονομασία της SEE Sports σε Zatrix Ltd

Zatrix είναι από τις 23 Σεπτεμβρίου 2010 το νέο όνομα της θυγατρικής της Centric, SEE Sports που προωθεί υπηρεσίες διαδικτυακής ψυχαγωγίας και εκμεταλλεύεται από κοινού το δημοφιλές εμπορικό σήμα Sportingbet.

Centric: Μετονομασία της SEE Sports σε Zatrix Ltd
Zatrix είναι από τις 23 Σεπτεμβρίου 2010 το νέο όνομα της θυγατρικής της Centric , SEE Sports που προωθεί υπηρεσίες διαδικτυακής ψυχαγωγίας και εκμεταλλεύεται από κοινού το δημοφιλές εμπορικό σήμα Sportingbet της Sportingbet Plc σε 10 γλώσσες συμπεριλαμβανόμενης της ελληνικής.

Η ονομασία Zatrix, πληροί τις προϋποθέσεις ενός σύντομου και εύκολου στην απομνημόνευση, λατινικού ονόματος που ταυτοχρόνως αναφέρεται έμμεσα στις δραστηριότητες της εταιρείας.

Το όνομα προέρχεται από το αρχαίο «Ζατρίκιον, πρόγονο του σημερινού σκακιού, που φημολογείται ότι ξεκίνησε στην Περσία όπου και σήμαινε: βασιλικό παιχνίδι.

Παράλληλα, το όνομα "Zatrix" έρχεται να συμβολίσει την ευρύτερη φιλοσοφία του Ομίλου αλλά και της εταιρίας για ανάπτυξη βάσει στρατηγικών και μεθοδικών κινήσεων που συντελούν στην ισχυροποίηση και την εδραίωση της θέσης της στον ανταγωνιστικό κλάδο του online entertainment.

Η Centric δραστηριοποιείται με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους χρήστες των ιστοσελίδων που διαχειρίζεται, με γνώμονα τις αρχές της ασφάλειας, της αξιοπιστίας, της ποιότητας, της διαφάνειας και της τεχνογνωσίας που χαρακτηρίζουν τη μέχρι τώρα πορεία της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v