Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησε το 100% της Έμφασις

Η "Αττικές Εκδόσεις" κατέχει πια το 100% στην «Έμφασις Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρεία", η οποία εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό «Mirror". Επιπλέον απέκτησε και την Γεώργιος Δραγούνης Εκδόσεις.

Αττικές Εκδόσεις: Απέκτησε το 100% της Έμφασις
Η "Αττικές Εκδόσεις" κατέχει πια το 100% στην «Έμφασις Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρεία", η οποία εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό «Mirror". Επιπλέον απέκτησε και την Γεώργιος Δραγούνης Εκδόσεις.

Συγκεκριμένα η «Αττικές Εκδόσεις" ανακοίνωσε ότι την 1.10.2010 εξαγόρασε από τις εταιρείες «Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε." και «Αδελφοί Μαρινόπουλοι Συμμετοχών & Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανώνυμος Εταιρεία" το ποσοστό (9,38% η κάθε μία) που κατείχαν στην εταιρεία «Έμφασις Εκδοτική Ανώνυμη Εταιρεία" έναντι τιμήματος κάθε εξαγοράς ευρώ 65.220,75.

Eπίσης, την 1.10.2010 η «Αττικές Εκδόσεις Α.Ε." εξαγόρασε από την εταιρεία «Χ.Κ. Τεγόπουλος Εκδόσεις Α.Ε." το ποσοστό (4,92%) που κατείχε στην εταιρεία «Γεώργιος Δραγούνης Εκδόσεις Α.Ε." έναντι τιμήματος ευρώ 1.000,00.

Μετά την εξαγορά, η «Αττικές Εκδόσεις Α.Ε." κατέχει το 100% στην «Γεώργιος Δραγούνης Εκδόσεις Α.Ε.", η οποία εκδίδει το μηνιαίο περιοδικό «Ιδέες και Λύσεις για το Σπίτι" και τα βιβλία τσέπης «PLAZA".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v