Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Αδεια παραγωγής από ΡΑΕ για αιολικό πάρκο

Η Dionic ΑΕΒΕ ενημερώνει ότι η θυγατρική ΝΤΙΟΝΙΚ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ έλαβε άδεια παραγωγής απο την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για το αιολικό πάρκο ισχύος 42 MW του Νομού Κορινθίας.

Dionic: Αδεια παραγωγής από ΡΑΕ για αιολικό πάρκο
Η Dionic ΑΕΒΕ ενημερώνει ότι η θυγατρική της εταιρεία Ντιονίκ ΑΙΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 58,60% έλαβε άδεια παραγωγής απο την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για το αιολικό πάρκο ισχύος 42 MW στις θέσεις Λόφος Προφήτης Ηλίας, Πολίτης, Μεγαλοκορφή του Δήμου Σολυγείας του Νομού Κορινθίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το έργο αποτελείται από μια ανεξάρτητη μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας προς αποκλειστική πώληση στην ΔΕΗ με διοχέτευση στο υπάρχον δίκτυο Μέσης Τάσης και περιλαμβάνει 14 ανεμογεννήτριες , ονομαστικής ισχύος 3,000 KW έκαστη (συνολικής απόδοσης 42 MW) και ελάχιστης διάρκειας ζωής 20 ετών.

Η επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής έγινε με βάση το σημαντικό και αξιόλογο εκμεταλλεύσιμο αιολικό δυναμικό που προέκυψε μετά από διετή μέτρηση με μετρικό ιστό, καθώς επίσης και την πρόσβαση στο Δίκτυο Μεταφοράς της ΔΕΗ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v