Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κυριακίδης: Ολοκληρώθηκε το deal στο Abu Dhabi

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την ανάληψη της προμήθειας λευκού μαρμάρου Sivec, από την FHL Mermeren Kombinat, θυγατρική της Κυριακίδης, ενώ το έργο θα τελειώσει σε διάστημα μεταξύ 18 και 24 μηνών.

Κυριακίδης: Ολοκληρώθηκε το deal στο Abu Dhabi
Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για την ανάληψη της προμήθειας λευκού μαρμάρου Sivec, από την FHL Mermeren Kombinat που προορίζεται για το τρίτο σε μέγεθος παγκοσμίως τέμενος στο Abu Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρίας.

Το λευκό μάρμαρο Sivec που επιλέχθηκε θα εξορύσσεται από την εταιρία, ενώ η επεξεργασία του θα πραγματοποιηθεί στο εργοστάσιο της μητρικής εταιρίας Κυριακίδης στη Δράμα όπου ήδη έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο μέρος επένδυση σε σύγχρονα ρομποτικά μηχ/τα CNC κaι water-jet.

Το συνολικό έργο, αναφέρεται στην ανακοίνωση, υπολογίζεται να ολοκληρωθεί σε περίπου 18-24 μήνες. Η πρώτη φάση του έργου που θα αφορά στο 1/3 περίπου των συνολικών εργασιών είναι υπογεγραμμένη και εντός του Αυγούστου αρχίζουν οι παραδόσεις το δε υπόλοιπο της παραγγελίας θα υπογραφεί εντός του μηνός.

Πέρα από τις θετικές επιπτώσεις στον κύκλο εργασιών και στην κερδοφορία της εταιρίας κυρίως τη διετία 2005-6 η εταιρία πλέον εισέρχεται στην ομάδα των προμηθευτών μαρμάρου μεγάλων διεθνών έργων, υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v