Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ευρωσύμβουλοι στην πράσινη ενέργεια

Ενισχύεται η παρουσία της Ευρωσύμβουλοι στον ενεργειακό τομέα, μέσω των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και δυναμικών συνεργασιών της, στο χώρο της πράσινης ενέργειας από ΑΠΕ και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος.

Η Ευρωσύμβουλοι στην πράσινη ενέργεια
Ενισχύεται η παρουσία της Ευρωσύμβουλοι στον ενεργειακό τομέα, μέσω των επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και δυναμικών συνεργασιών της, στο χώρο της πράσινης ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και την παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος μέσω των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Από τις αρχές του 2010, η Ευρωσύμβουλοι έχει αναπτύξει πλαίσιο συνεργασίας με την Eurobank και κορυφαίες εταιρίες κατασκευής, εμπορίας και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων (Martifer Solar, Yingli, BP Solar, Alumil).

Η εταιρία παρέχει ουσιαστική και ολοκληρωμένη υποστήριξη ιδιωτών και επιχειρήσεων, από την πλήρη χρηματοδότηση και τις αδειοδοτικές και μελετητικές υπηρεσίες έως και την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων και την σύνδεσή τους στο δίκτυο, με απλές διαδικασίες, ευνοϊκούς όρους, υψηλή ποιότητα και εξαιρετικά ανταγωνιστικό κόστος.

Πρόσφατα μάλιστα, η συνεργασία αυτή διευρύνθηκε με τη συμμετοχή του δικτύου καταστημάτων Praktiker, στην προώθηση του συνολικού προϊόντος.

Στον χώρο της εξοικονόμησης κόστους ηλεκτρικής ενέργειας, η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ συνεργάζεται με την Aegean POWER, τον μεγαλύτερο ελληνικών συμφερόντων ιδιώτη πάροχο ηλεκτρικού ρεύματος, μέλος του Ομίλου Aegean GROUP και προσφέρει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων στον οικιακό καταναλωτή, τις εμπορικές επιχειρήσεις και τη βιομηχανία.

Η Ευρωσύμβουλοι δραστηριοποιείται γενικότερα στον χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας, προσφέροντας υπηρεσίες ενεργειακών επιθεωρήσεων που αποσκοπούν στην εκπόνηση δράσεων εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο σε βιομηχανίες και επιχειρήσεις όσο και σε κτίρια του δημοσίου ή ΝΠΔΔ, για τα οποία μάλιστα είναι πλέον σε εξέλιξη το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» όπου προβλέπονται δράσεις ενεργειακής απόδοσης, διαχείρισης ενέργειας και ενθάρρυνσης της χρήσης ΑΠΕ.

Για την παροχή στο μέλλον τέτοιου είδους υπηρεσιών σε δημόσια κτίρια αλλά και στον ιδιωτικό τομέα, η Ευρωσύμβουλοι ΑΕ σχεδιάζει επίσης την συμμετοχή της σε Εταιρία Εξοικονόμησης Ενέργειας (Energy Saving Company, ESCO) από κοινού με Περιφερειακές Αναπτυξιακές Εταιρείες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v