Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δρομέας:Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ORGATEC

Η εταιρία Δρομέας γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση επίπλων και εξοπλισμού γραφείων ORGATEC 2010, η οποία διεξήχθη στην Κολωνία της Γερμανίας.

Δρομέας:Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της στην ORGATEC
Η εταιρία Δρομέας γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία η συμμετοχή της στη διεθνή έκθεση επίπλων και εξοπλισμού γραφείων ORGATEC 2010, η οποία διεξήχθη στην Κολωνία της Γερμανίας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της ελληνικής εταιρίας επισκέφθηκαν πληθώρα διεθνών εταιριών οι οποίες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για συνεργασία.

Η σειρά επίπλων γραφείου SLIM, η οποία αποτελεί και την επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τον εξοπλισμό όλων των υπηρεσιών της, έκλεψε πραγματικά τις εντυπώσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε από τους επισκέπτες σε λεπτομέρειες όπως ο καινοτόμος σκελετός από inox, οι επιφάνειες από λάκα και γυαλί σε λευκό χρώμα, καθώς και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των κινητών διαχωριστικών της εν λόγω σειράς.

Η εταιρία Δρομέας εκτιμά ότι η φετινή της παρουσία στην έκθεση της Γερμανίας θα αποτελέσει το εφαλτήριο για ενδυνάμωση της παρουσίας της στις διεθνείς αγορές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v