Ευρωσύμβουλοι - Q&R: Εργο από Ε.Ε στη Ρωσία

Η επέκταση του έργου ”Τεχνική Υποστήριξη των Γραφείων του Tacis στις περιφέρειες της Ρωσίας” ανατέθηκε από την Ευρωπαική Ενωση στις εταιρίες Ευρωσύμβουλοι και European Profiles, του ομίλου Q&R. Ο προυπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1 εκατ. ευρώ.

Ευρωσύμβουλοι - Q&R: Εργο από Ε.Ε στη Ρωσία
Την επέκταση του έργου ”Τεχνική Υποστήριξη των Γραφείων του Tacis στις περιφέρειες της Ρωσίας” ανέλαβαν από κοινού οι εταιρίες Ευρωσύμβουλοι και European Profiles, του ομίλου Q&R.

Το έργο έχει διάρκεια ενός έτους και προϋπολογισμό 1 εκατ. ευρώ και ανατέθηκε στις δύο εταιρίες από την αρμόδια επιτροπή της Ευρωπαικής Ενωσης.

Η European Profiles αποτελεί τη βασική επιχειρηματική μονάδα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών του ομίλου Q&R με μεγάλο αριθμό έργων τόσο στον ιδιωτικό, όσο και στο δημόσιο τομέα, ενώ η πρόσφατα εισηγμένη στο ΧΑΑ Ευρωσύμβουλοι, είναι εταιρία συμβούλων.

Σύμφωνα και με το δελτίο τύπου, οι δύο εταιρίες έχουν να επιδείξουν μια ιδιαίτερη επιτυχημένη πορεία στην υλοποίηση έργων τεχνικής βοήθειας στην Ανατολική Ευρώπη και στις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στα πλαίσια του έργου, έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν ήδη Τεχνικά Γραφεία Tacis σε έξι πόλεις της Ρώσικης Ομοσπονδίας, στο Καλίνινγκραντ, την Αγία Πετρούπολη, το Πετροζαβόντσκ, το Εκατερινμπούργκ, το Νοβοσιμπίρσκ και το Ρόστοβ-Ντόν, ενώ κατά τη διάρκεια της παράτασης θα ιδρυθεί και έβδομο Γραφείο στην πόλη Νίζνι Νοβγκορόντ (πρώην Γκόρκι).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v