Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Υπογραφή συμφωνίας διανομής με Microsoft

Η Dionic ενημερώνει ότι o επιχειρηματικός της τομέας Home Entertainment σύναψε συμφωνία διανομής με την εταιρεία Microsoft που θα έχει σαν στόχο να φέρει στον καταναλωτή τα προϊόντα της Microsoft.

Dionic: Υπογραφή συμφωνίας διανομής με Microsoft
Η εταιρία Dionic ενημερώνει ότι o επιχειρηματικός της τομέας Home Entertainment σύναψε συμφωνία διανομής με την εταιρεία Microsoft που θα έχει σαν στόχο να φέρει στον καταναλωτή τα προϊόντα της Microsoft και συγκεκριμένα τις κατηγορίες Xbox και των παιχνιδιών της Microsoft Games Studios.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Microsoft, εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στη ανάπτυξη λογισμικού αλλά και στην δημιουργία περιφερειακών, έχει βοηθήσει στην εξέλιξη του Home Entertainment μέσα από την κονσόλα videogames Xbox 360 και έρχεται τώρα με ένα μοναδικό περιφερειακό, το Kinect, να προάγει ακόμα περισσότερο την ποιότητα της οικιακής ψυχαγωγίας.

Όπως επισημαίνεται, η Dionic, γνωστή στο χώρο της διανομής των videοgames από το 1996, μπορεί να συνδράμει με το έμπειρο προσωπικό της αλλά και την τεχνογνωσία για την διανομή, μέσα από το μεγάλο δίκτυο συνεργατών που έχει και οι οποίοι την τιμούν με την συνεργασία τους όλα αυτά τα χρόνια.

"Είμαστε σίγουροι ότι με αυτή την συνεργασία και οι δύο εταιρείες θα έχουν να κερδίσουν και να ισχυροποιήσουν την θέση τους στην αγορά των videogames", επισημαίνει η διοίκηση της Dionic.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v