Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο δυναμικό της CPI ο κ. Βαγγέλης Μητάκος

Στο δυναμικό της CPI εντάσσεται από σήμερα ο κ. Βαγγέλης Μητάκος, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Printing, Projects & Services. Επιπλέον ο κ. Μητάκος θα συμμετέχει στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας.

Στο δυναμικό της CPI ο κ. Βαγγέλης Μητάκος
Στο δυναμικό της CPI εντάσσεται από σήμερα ο κ. Βαγγέλης Μητάκος, ο οποίος αναλαμβάνει επικεφαλής του τμήματος Printing, Projects & Services (PP&S). Επιπλέον ο κ. Μητάκος θα συμμετέχει στη διοικητική ομάδα της CPI και στον στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας.

Ο κ. Μητάκος προέρχεται από την HP όπου τα τελευταία 10 χρόνια κατέλαβε σημαντικές θέσεις στον τομέα Imaging and Printing. Τα τελευταία 2 χρόνια κατείχε την θέση του Regional Sales Manager στον τομέα των Managed Enterprise Solutions με κύριο στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων των προϊόντων εκτύπωσης της HP και την εισαγωγή και εδραίωση των Managed Print Services και Document Capture της εταιρείας στην περιοχή ευθύνης του. Επίσης έχει εργασθεί στην Printec AE, στην οποία κατείχε διαδοχικά τις θέσεις Account, Product και Unit Manager.

«Καλωσορίζουμε στο δυναμικό της εταιρείας μας τον κ. Μητάκο, ένα αξιόπιστο στέλεχος με σημαντική εμπειρία σε ένα αντικείμενο που αποτελεί τον πυρήνα της δράσης της εταιρείας μας. Οι γνώσεις του θα αποτελέσουν πολύτιμο κεφάλαιο προς την εταιρεία» δήλωσε o Χρήστος Παπαθάνος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CPI.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v