Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Συμφωνία διάθεσης προϊόντων με Galanz

Η Unibios Συμμετοχών ανακοινώνει ότι υπεγράφη στην Κίνα ανάμεσα στη θυγατρική της Βιοσώλ ΑΒΕ και στην Galanz συμφωνία για αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων κλιματισμού παραγωγής της Galanz στην Ελλάδα.

Unibios: Συμφωνία διάθεσης προϊόντων με Galanz
Η Unibios Συμμετοχών ανακοινώνει ότι υπεγράφη στην Κίνα ανάμεσα στη θυγατρική της Βιοσώλ ΑΒΕ και στην εταιρεία Galanz συμφωνία για την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση προϊόντων κλιματισμού παραγωγής της εταιρείας Galanz στην Ελληνική αγορά. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εταιρεία Galanz είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες ηλεκτρικών ειδών και κλιματιστικών συσκευών με παγκόσμια εμπορική παρουσία.

Ειδικά το 2010 οι πωλήσεις της Galanz αναμένεται να ξεπεράσουν τα 4,5 δισ. δολάρια, ενώ απασχολεί άνω των 42000 εργαζομένων και κατέχει σημαντική θέση στην παγκόσμια αγορά των κλιματιστικών παράγοντας 5 εκατ. συσκευές ετησίως.

Όπως επισημαίνεται, η Unibios αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη που μια τόσο σημαντική εταιρεία όπως η Galanz, την εμπιστεύτηκε να την αντιπροσωπεύσει και να προωθήσει το όνομά της στην Ελληνική Αγορά παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v