Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοτέρ: Παραμένει στην κατηγορία Επιτήρησης

H Bιοτέρ γνωστοποιεί ότι το σύνολο των μετοχών της παραμένει στην κατηγορία Επιτήρησης όπου μεταφέρθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2010. Η Βιοτέρ θεωρεί ότι εξαλήφθηκαν οι λόγοι παραμονής της στην κατηγορία επιτήρησης.

Βιοτέρ: Παραμένει στην κατηγορία Επιτήρησης
H Bιοτέρ γνωστοποιεί ότι το σύνολο των μετοχών της παραμένει στην κατηγορία Επιτήρησης όπου μεταφέρθηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2010 μετά από απόφαση του Δ.Σ. του ΧΑ.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω απόφαση του ΧΑ ελήφθη από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς λόγω κατά την γνώμη της ελλείψεων στην εξαμηνιαία οικονομική έκθεση γεγονός που οδήγησε τους νόμιμους ελεγκτές της εταιρείας μας να διατυπώσουν συμπέρασμα με επιφύλαξη κατά την επισκόπηση της εν λόγω οικονομικής έκθεσης.

Όπως επισημαίνεται, το Δ.Σ. της Βιοτέρ θεωρεί ότι εξαλήφθηκαν οι λόγοι παραμονής των μετοχών της στην κατηγορία επιτήρησης διότι κατά την τρέχουσα περίοδο η εταιρεία προέβη στην διενέργεια πρόβλεψης ποσού 11,3 εκατομμυρίων ευρώ από την κατάπτωση εγγυητικών επιστολών του έργου Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, για τα οποία βρίσκεται στα Ελληνικά Δικαστήρια.

Επίσης για την ίδια υπόθεση κατετέθη από την Βιοτέρ την 1/9/2010 ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η πρώτη από τις τακτικές Αγωγές κατά του νομικού προσώπου ιδιωτικού Δικαίου με την επωνυμία "Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης".

Συνολικά η εταιρεία μας με το σύνολο των αγωγών της επιζητά την έντοκη επιστροφή ή και πληρωμή πλέον των 20.000.000 ευρώ.

Στο ίδιο διάστημα ολοκληρώθηκε με την Πειραιώς Leasing το Sale and Lease back των ακινήτων 2, 3 & 4 στον Αγιο Στέφανο ποσού 13.500.000 ευρώ , ενώ η Βιοτέρ ανακηρύχθηκε μειοδότης σε δυο έργα της ΔΕΗ ύψους 21.100.000 ευρω.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v