Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική: Ολοκλήρωση μεταβίβασης συμμετοχών σε Enel

Η Δομική Κρήτης γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε στις 13.12.2010 η μεταβίβαση από τη ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην κατά 100% θυγατρική της Enel, Enel Green Power ΕΛΛΑΣ AE, των μετοχών που κατείχε στην "Αιολικό Κουλούκωνας Α.Ε.".

Δομική: Ολοκλήρωση μεταβίβασης συμμετοχών σε Enel
Η Δομική Κρήτης γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε στις 13.12.2010 η μεταβίβαση από τη ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ στην κατά 100% θυγατρική της Enel, Enel Green Power ΕΛΛΑΣ AE, των μετοχών που κατείχε στην "Αιολικό Κουλούκωνας Α.Ε." και καταβλήθηκε το συμφωνηθέν τίμημα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, τα ανωτέρω γνωστοποιήθηκαν σε συνέχεια της από 23.10.2009 ανακοίνωσης της εταιρίας ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., σχετικά με την κατάρτιση σύμβασης με την εταιρία Enel Green Power International BV (η "Enel") για την αγορά από την τελευταία των μετοχών που κατείχε η ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. ή/και η κατά 100% θυγατρική αυτής ΔΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΕ στις ενεργειακές εταιρίες "Αιολικό Βοσκερού Α.Ε.", "Αιολικό Κουλούκωνας Α.Ε.", "Αιολικό Ρούσκιο Α.Ε.", "Αιολικά Πάρκα Ανατολικής Αχαΐας Α.Ε." και "Αιολικά Πάρκα Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε.", κατά τους όρους της δεσμευτικής προσφοράς της Enel.
 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v