Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νάκας: Μη διανομή μερίσματος - Επέκταση σκοπού

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Νάκας που συνήλθε σήμερα 15/12 αποφασίστηκε η μη διανομή μερίσματος λόγω μη ύπαρξης κερδών στην εν λόγω χρήση και η επέκταση σκοπού της εταιρίας.

Νάκας: Μη διανομή μερίσματος - Επέκταση σκοπού
Στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Νάκας που συνήλθε σήμερα 15/12 αποφασίστηκε η  μη διανομή μερίσματος λόγω μη ύπαρξης κερδών στην εν λόγω χρήση.

Ωστόσο,  όσον αφορά στη χρήση 01.07.2010 - 30.06.2011, εγκρίθηκε η διανομή ως αμοιβή μελών Διοικητικού Συμβουλίου έως του ποσού των 260.000 ευρώ στα εκτελεστικά μέλη και έως του ποσού των 20.000 ευρώ σε καθένα από τα μη εκτελεστικά μέλη.

Επίσης, οι μισθοί που έλαβαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στην εν λόγω χρήση μαζί με τις εργοδοτικές εισφορές είναι: 423.465,09 ευρώ.

Για δε το έτος 01.07.2010 - 30.06.2011 εγκρίθηκε η καταβολή ως μισθών στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των παραπάνω αναφερόμενων ποσών και έως 10% επιπλέον.

Επίσης αποφασίστηκε η συμπλήρωση των σκοπών της εταιρείας με τις παρακάτω δραστηριότητες:

1. Παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.
2. Υπηρεσία εμπορίου πώλησης ηλεκτρικού ρεύματος.
3. Εισαγωγή και εμπορία καλλυντικών.
4. Εισαγωγή και εμπορία συσκευασμένων τροφίμων, ποτών, καρυκευμάτων, τσαγιού, καφέ και σοκολάτας και συναφών ειδών.
5. Εισαγωγή και εμπορία ειδών ζαχαροπλαστείου και ζαχαροπλαστικής.
και την ανάλογη τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού.

Τέλος,   Γ.Σ. ενέκρινε την αντικατάσταση του ανεξάρτητου μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κου. Νικόλαου Χατζηγεωργίου μετά από την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, από τον κο. Βέργο Γεώργιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v