Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

"Καλύτερη διαδικτυακή τράπεζα" η Eurobank

Ως την "Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές" ("Best Consumer Internet Bank") στην ελληνική αγορά για το 2010 ανακήρυξε για 6η χρονιά, τη Eurobank EFG, το διεθνούς κύρους αμερικανικό περιοδικό "Global Finance".

Καλύτερη διαδικτυακή τράπεζα η Eurobank
Ως την "Καλύτερη Διαδικτυακή Τράπεζα για Καταναλωτές" ("Best Consumer Internet Bank") στην ελληνική αγορά για το 2010 ανακήρυξε, για 6η χρονιά, τη Eurobank EFG το διεθνούς κύρους αμερικανικό περιοδικό "Global Finance".

Η νέα αυτή διεθνής αναγνώριση συμπίπτει με τη συμπλήρωση των 10 χρόνων επιτυχημένης λειτουργίας της ηλεκτρονικής τραπεζικής της Eurobank. Ακολουθώντας πορεία συνεχούς εξέλιξης, το e-Banking της τράπεζας αποτελεί σήμερα ολοκληρωμένη εμπειρία τραπεζικής εξυπηρέτησης, με πληθώρα διαθέσιμων υπηρεσιών, με πρωτοποριακούς μηχανισμούς διασφάλισης των συναλλαγών και διαδραστική 24ωρη εξυπηρέτηση.

Από τη δημιουργία της η υπηρεσία e-Banking πλαισιώθηκε σταδιακά από μια σειρά νέων εξελιγμένων οnline υπηρεσιών, όπως το m-Banking, τα e-Statements και οι ειδοποιήσεις μέσω sms, οι οποίες συμβάλλουν σημαντικά και αυτές στην καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη της Eurobank.

Στα 10 αυτά χρόνια, οι βραβεύσεις για το e-Banking της Eurobank ήταν πολλές, τόσο από εγχώριους όσο και από διεθνείς οργανισμούς. Η σημαντικότερη όμως επιβράβευση προέρχεται από τους χρήστες της υπηρεσίας e-Banking, το 94% των οποίων δήλωσε ικανοποιημένο από την υπηρεσία και μόλις το 1% δυσαρεστημένο*!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις βραβεύσεις του e-Banking πληκτρολογήστε www.eurobank.gr/e-Banking.

*"Εσωτερική έρευνα ικανοποίησης πελατών e-banking, Eurobank, Ιανουάριος 2010".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v