Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η CPI εξοπλίζει οργανισμούς για παιδιά με ανάγκες

Η CPI αναγνωρίζοντας το σπουδαίο έργο που επιτελείται από ιδιωτικούς οργανισμούς για παιδιά με ειδικές ανάγκες. προχώρησε σε δωρεά εξοπλισμού διαδραστικών συστημάτων Classboard.

Η CPI εξοπλίζει οργανισμούς για παιδιά με ανάγκες
Η CPI αναγνωρίζει το σπουδαίο έργο που επιτελείται από ιδιωτικούς οργανισμούς για παιδιά με ειδικές ανάγκες. Με στόχο να στηρίξει έμπρακτα το δύσκολο έργο τους και να συμβάλει στην εκπαίδευση των παιδιών και τις εξειδικευμένες μαθησιακές δυσκολίες, προχώρησε σε δωρεά εξοπλισμού διαδραστικών συστημάτων Classboard για την αυτονομία, την κοινωνικοποίηση αλλά και τη διασκέδαση τους.

Συγκεκριμένα, η CPI δώρισε και εγκατέστησε τεχνολογικό εξοπλισμό για διαδραστική εκπαίδευση στο 17ο δημοτικό σχολείο Αγ. Δημητρίου, στο οποίο έχει ιδρυθεί Τμήμα Ένταξης για παιδιά με ειδικές ανάγκες που χρειάζονται μία ειδική προσέγγιση στην εκπαίδευση και η χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού είναι απαραίτητη. Η δεύτερη δωρεά πραγματοποιήθηκε στη μη κερδοσκοπική εταιρεία «Βρεφοκρατούσα», η οποία ιδρύθηκε στα τέλη του 2008 από γονείς παιδιών με κώφωση και συνοδές αναπηρίες και συντηρείται με ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο στόχος του οργανισμού είναι να μάθει σε παιδιά και γονείς τη νοηματική γλώσσα, να αποτελέσει ένα χώρο όπου τα παιδιά θα μάθουν καθημερινές δεξιότητες, θα απασχοληθούν και θα ψυχαγωγηθούν, καθώς και θα παρακολουθήσουν εργαστήρια εργοθεραπείας και λογοθεραπείας.

Η CPI στα πλαίσια ενεργειών που αφορούν στην εταιρική κοινωνική ευθύνη στηρίζει ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και κυρίως τα παιδιά, καθώς και τους οργανισμούς που προσπαθούν να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v