Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βιοσώλ: Προς ενίσχυση με 2,5 εκ. της Βιοσώλ ΑΒΕ

Δεν υφίσταται διακοπή των εργασιών για την θυγατρική εταιρίας Βιοσώλ ΑΒΕ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος Βιοσώλ, ο οποίος θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου της Θυγατρικής κατά 2,5 εκ. ευρώ.

Βιοσώλ: Προς ενίσχυση με 2,5 εκ. της Βιοσώλ ΑΒΕ
 Δεν υφίσταται διακοπή των εργασιών για την θυγατρική εταιρίας Βιοσώλ ΑΒΕ, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο όμιλος Βιοσώλ, ο οποίος θα προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου της Θυγατρικής κατά 2,5 εκ. ευρώ.

Αναλυτικότερα, ο όμιλος Unibios Συμμετοχών σε απάντηση ορισμένων αναρτήσεων στο διαδίκτυο που προβάλλουν την δήθεν διακοπή της δραστηριότητας της θυγατρικής εταιρίας Βιοσώλ ΑΒΕ ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα εξής:

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η θυγατρική Βιοσώλ ΑΒΕ στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης περιορίζει σταδιακά την παραγωγή στο εργοστάσιο του Βόλου. Σημειώνεται ότι τα παραγόμενα είδη υποκαθίστανται από εισαγόμενα ώστε να εξυπηρετείται απρόσκοπτα η ζήτηση.

Η θυγατρική εταιρία Βιοσώλ ΑΒΕ έχει προσφάτως αναλάβει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της ιδιαίτερα σημαντικής κινεζικής εταιρίας Galanz για την πώληση προϊόντων κλιματισμού.

Επίσης η εταιρία δραστηριοποιείται πλέον και στον συναφή προς την κύρια δραστηριότητα της κλάδο της πώλησης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες και εισήγαγε τα προϊόντα της στην αγορά με την ιδιαίτερα εύστοχη διαφημιστική καμπάνια "τι κάνει ευρώ ευρώ στα κεραμίδια" που είχε μεγάλη απήχηση.

Οι κινήσεις αυτές γίνονται στα πλαίσια της στρατηγικής της εταιρίας για να επεκταθεί σε νέες κερδοφόρες δραστηριότητες που να αξιοποιούν την τεχνογνωσία των στελεχών της και την υψηλή αναγνωρισιμότητα του σήματος της στην αγορά.

Ο όμιλος πιστεύει στις προοπτικές της εταιρίας Βιοσώλ όπως εκφράζονται μέσα από το συνδυασμό των παλαιών και νέων συμπληρωματικών δραστηριοτήτων της και για αυτό προχωράει ήδη στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, της κατά 100% θυγατρικής του, εταιρίας Βιοσώλ ΑΒΕ κατά 2,5 εκατομμυρίων ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v