Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξήσεις στους ναύλους έως 8% από Attica Group

Η Attica Group ανακοινώνει αύξηση της τάξεως του 8% κατά μέσο όρο στους ναύλους επιβατών από 1η Απριλίου 2011. Η συνολική επιβάρυνση των κρατήσεων υπέρ του Δημοσίου είναι για τους επιβάτες 29,80% και για τα οχήματα 39,04%.

Αυξήσεις στους ναύλους έως 8% από Attica Group
Η Attica Group ανακοινώνει αύξηση της τάξεως του 8% κατά μέσο όρο στους ναύλους επιβατών οικονομικής και διακεκριμένης θέσης για τα ταξίδια από 1η Απριλίου 2011 για τις ακτοπλοϊκές γραμμές εσωτερικού.

Για τα Ι.Χ. αυτοκίνητα των γραμμών Κυκλάδων οι ναύλοι δεν αυξάνονται ενώ για τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη οι ναύλοι επανέρχονται στα επίπεδα της 01/04/2009 με την κατάργηση των προσφορών.

Το Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Κρατήσεων είναι ήδη ενημερωμένο με τις νέες τιμές.

Η τιμολογιακή πολιτική του Ομίλου δε μεταβλήθηκε από το 2008, πλην των αυξήσεων που οφείλονται στην αύξηση του Φ.Π.Α., σε μία προσπάθεια τόνωσης της κίνησης και παρά την διαρκή αυξητική πορεία του κόστους λειτουργίας των πλοίων και κυρίως των τιμών των καυσίμων, οι οποίες είναι κατά 32,78% αυξημένες το 2010 σε σχέση με το 2009. Αντίθετα, οι κρατήσεις υπέρ του Δημοσίου, συνεχώς αυξάνονται.

Η συνολική επιβάρυνση των κρατήσεων υπέρ του Δημοσίου είναι:

για τους επιβάτες 29,80% (από 25,20% το 2009) και,
για τα οχήματα 39,04% (από 34,52% το 2009)

Κύριο μέλημα του Ομίλου είναι η διατήρηση και η βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών. Μέσα στα πλαίσια αυτά είμαστε υποχρεωμένοι να αναπροσαρμόσουμε το ναυλολόγιό μας αλλά ταυτόχρονα δεσμευόμαστε για την άμεση και ισόποση μείωση των ναύλων εάν αποφασισθεί από την Κυβέρνηση η μείωση του Φ.Π.Α. ή η μείωση\κατάργηση άλλων κρατήσεων υπέρ τρίτων, καταλήγει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v