Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δύο εφοπλιστές στην Πήγασος AXEΠΕΥ

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκατ. ευρώ αναμένεται να προχωρήσει εντός του Μαρτίου η Πήγασος Χρηματιστηριακή, προκειμένου να ενισχύσει τα ίδια κεφάλαιά της. Kαρνέζης, Ζαχαρίου, Θεοχαράκης οι βασικοί μέτοχοι.

Δύο εφοπλιστές στην Πήγασος AXEΠΕΥ
Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 3 εκατ. ευρώ αναμένεται να προχωρήσει εντός του Μαρτίου η Πήγασος Χρηματιστηριακή, προκειμένου να ενισχύσει τα ίδια κεφάλαιά της.

Σημειώνεται ότι ήδη μέσω μετατρέψιμου ομολογιακού τα κεφάλαια της χρηματιστηριακής ενισχύθηκαν με το ποσό του 1 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του euro2day.gr, η οικογένεια Ράμου έχει πλέον μειοψηφικό ποσοστό, ενώ ποσοστό της τάξης του 40% κατέχει ο γνωστός εφοπλιστής κ. Σπ. Καρνέζης.

Σημαντικό ποσοστό, αλλά μικρότερο από αυτό του κ. Καρνέζη, κατέχει ο εφοπλιστής κ. Ζαχαρίου, ενώ στην τρίτη θέση από πλευράς μετοχικής σημασίας βρίσκεται ο γνωστός επιχειρηματίας κ. Ν. Θεοχαράκης.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι κινήσεις ενίσχυσης και αναδιάρθρωσης της χρηματιστηριακής οργανώθηκαν από γνωστό στέλεχος με προηγούμενη πολυετή θητεία στον τραπεζικό χώρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο