Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωσύμβουλοι: Διερεύνηση πιθανότητας συνεργασίας

Στη διερεύνηση πιθανότητας συνεργασίας με ομοειδείς επιχειρήσεις βρίσκεται η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Ευρωσύμβουλοι: Διερεύνηση πιθανότητας συνεργασίας
Στη διερεύνηση πιθανότητας συνεργασίας με ομοειδείς επιχειρήσεις βρίσκεται η εταιρία Ευρωσύμβουλοι, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρία κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. 

Αναλυτικότερα, η Ευρωσύμβουλοι Ανώνυμη Εταιρία Συμβούλων Ανάπτυξης και Τεχνολογίας, αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Ναυτεμπορική της 8.2.2011 και κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανακοινώνει τα κάτωθι:

Σχετικά με το τμήμα του δημοσιεύματος που αναφέρει ότι "μέσα στο Φεβρουάριο θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη στρατηγική συνεργασία της εισηγμένης Ευρωσύμβουλοι Α.Ε., με ομοειδή εταιρία των Αθηνών, ειδικά για την αγορά της πρωτεύουσας.

Στόχος της συνεργασίας, που πιθανότατα θα αφορά μετοχική συμμετοχή κατά μειοψηφικό ποσοστό, ενώ δεν αποκλείεται και η διάθεση μειοψηφικού της Ευρωσύμβουλοι", δηλώνουμε ότι όπως και αρκετές φορές στο παρελθόν έτσι και τώρα, αναφερόμαστε μόνο στη διερεύνηση πιθανότητας συνεργασίας με ομοειδείς επιχειρήσεις.

Στην παρούσα φάση η εταιρία μας διενεργεί προκαταρκτικές και διερευνητικές συζητήσεις και ως εκ τούτου την παρούσα χρονική στιγμή δεν υπάρχουν συγκεκριμένες λεπτομέρειες οι οποίες να μπορούν να ανακοινωθούν στο επενδυτικό κοινό.

Στη περίπτωση που οι συζητήσεις αυτές εξελιχθούν και αποκτήσουν άλλο χαρακτήρα με τη μορφή μετοχικής συνεργασίας, θα προβούμε στις δέουσες αναλυτικές ανακοινώσεις, για την άμεση και σαφή πληροφόρηση τόσο του Επενδυτικού Κοινού όσο και των Εποπτικών Αρχών, κάτι το οποίο άλλωστε αποτελεί και το κύριο μέλημά μας.

Σχετικά με το τμήμα του δημοσιεύματος που αναφέρει ότι "όπως δήλωσε στην Ν ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Στάθης Ταυρίδης, μία τέτοια κίνηση, θα την απελευθερώσει από τη διατήρηση του υποκαταστήματος Αθηνών και θα μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα κατά περίπου 25%...", δηλώνουμε ότι ουδέποτε πραγματοποιήθηκε μία τέτοια δήλωση από τον κο Στάθη Ταυρίδη, αντιθέτως είναι σαφής η επιθυμία της Ευρωσύμβουλοι  να ενισχύσει την παρουσία της στην Αθήνα μέσω της διατήρησης και υποστήριξης του υποκαταστήματος Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v