Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Unibios: Απόφαση διακοπής λειτουργίας εργοστασίου

Η θυγατρική της Unibios, Βιοσώλ ΑΒΕ ανέλαβε την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της κινέζικης εταιρείας Galanz για την πώληση προϊόντων κλιματισμού, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος.

Unibios: Απόφαση διακοπής λειτουργίας εργοστασίου
Η θυγατρική  της Unibios, Βιοσώλ ΑΒΕ ανέλαβε την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της κινέζικης εταιρείας Galanz για την πώληση προϊόντων κλιματισμού, ανακοίνωσε σήμερα ο όμιλος. 

Αναλυτικά, ο Όμιλος Unibios Συμμετοχών ενημερώνει ότι:

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου UNIBIOS, Βιοσώλ ΑΒΕ, υλοποιεί ένα πρόγραμμα επέκτασης σε νέες δρα-στηριότητες που αξιοποιούν την σημαντική τεχνογνωσία του έμψυχου δυναμικού της και την υψηλή αναγνωρισιμότητα του εμπορικού της σήματος στην Αγορά.

Στα πλαίσια αυτά, η Βιοσώλ ΑΒΕ έχει ήδη αναλάβει την αντιπροσώπευση στην Ελλάδα της ιδιαίτερα σημαντικής κινέζικης εταιρείας Galanz για την πώληση προϊόντων κλιματισμού και ταυτόχρονα, δραστηριοποιείται πλέον στον κλάδο της πώλησης και εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων σε στέγες.

Με δεδομένη την υλοποίηση αυτής της στρατηγικής, το ΔΣ της θυγατρικής εταιρείας ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ στην σημερινή του συνεδρίαση απεφάσισε την διακοπή της παραγωγικής λειτουργίας του εργοστασίου της εταιρείας στο Βόλο και την ταυτόχρονη υποκατάσταση όλων των παραγόμενων ειδών για την συνέχιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης της σχετικής ζήτησης.

Επίσης, το ΔΣ της θυγατρικής αποφάσισε να επανεξετάσει την περίπτωση λειτουργίας του εργοστασίου στο μέλλον εφόσον οι συνθήκες της αγοράς συνηγορήσουν σε αυτό.

Ο Όμιλος πιστεύει στις προοπτικές της εταιρείας Βιοσώλ όπως εκφράζονται μέσα από το συνδυασμό των παλαιών και νέων συμπληρωματικών δραστηριοτήτων της και όπως έχει ήδη ανακοινώσει, προέβη σε αύξηση του Μετοχικού της Κεφαλαίου κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ περίπου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v