Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavisoft: Σύμβαση εγκατάστασης του Payroll Master

Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, αντιπροσωπεία επαγγελματικών αυτοκινήτων & φορτηγών.

Lavisoft: Σύμβαση εγκατάστασης του Payroll Master
Η Lavisoft Συστήματα Πληροφορικής ανακοινώνει την υπογραφή σύμβασης για εγκατάσταση του συστήματός της Payroll Master στη ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ, αντιπροσωπεία επαγγελματικών αυτοκινήτων & φορτηγών.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το Payroll Master ανήκει στην οικογένεια εφαρμογών HR Master της Lavisoft. Αποτελεί το λογισμικό μιας ολοκληρωμένης λύσης, που έχει στόχο την πλήρη και ολοκληρωμένη κάλυψη της Διαχείρισης του Ανθρώπινου Δυναμικού μίας επιχείρησης ή οργανισμού. 

Σημειώνεται, ότι το Payroll Master της Lavisoft δίνει τη δυνατότητα παραμετροποίησης όλων των Αποδοχών, Κρατήσεων και Ταμείων, προκειμένου να καλυφθεί κάθε είδους διαφοροποίηση στον υπολογισμό της Μισθοδοσίας από εργαζόμενο σε εργαζόμενο. Η καταχώρηση των μηνιαίων μισθοδοτικών μεταβολών γίνεται μέσα από ένα εύκολο και γρήγορο στο χειρισμό περιβάλλον και ο υπολογισμός της μισθοδοσίας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε για ολόκληρη την εταιρεία, ή για ομάδα εργαζομένων, αλλά και για ένα μεμονωμένο εργαζόμενο.

Επιπλέον, το Payroll Master της Lavisoft παρέχει την δυνατότητα της αυτόματης ενημέρωσης των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας μέσω διαδικτύου προσφέροντας μια αξιόπιστη λύση στον υπεύθυνο Μισθοδοσίας.

Τέλος, τονίζεται, ότι η Lavisoft, πάντα στο κέντρο των εξελίξεων, σχεδιάζει, αναπτύσσει, υλοποιεί και συντηρεί συστήματα πληροφορικής, προσφέροντας στην αγορά αξιόπιστες λύσεις, τόσο σε λειτουργικό όσο και σε τεχνολογικό επίπεδο. Η LAVISOFT παρέχει στους πελάτες της το σωστό προϊόν, στους σωστούς χρόνους, με άριστη υποστήριξη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v