Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στη Μοτοδυναμική η αντιπροσωπεία της Porsche

Η Μοτοδυναμική ανακοινώνει ότι στις 15/2/2011 υπόγραψε με την Porsche AG, δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας, σύμφωνα με το οποίο αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή των αυτοκινήτων Porsche στην Ελλάδα.

Στη Μοτοδυναμική η αντιπροσωπεία της Porsche
Η Μοτοδυναμική ανακοινώνει ότι στις 15/2/2011 υπόγραψε με την Porsche AG, δεσμευτικό Μνημόνιο Συνεργασίας, σύμφωνα με το οποίο αναλαμβάνει την αντιπροσώπευση και διανομή των αυτοκινήτων Porsche στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το οριστικό συμβόλαιο αναμένεται να υπογραφεί εντός διμήνου με την ολοκλήρωση των υποδομών που θα στεγάσουν τη νέα αυτή δραστηριότητα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Σωτήρης Χατζίκος δήλωσε: "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την ανάληψη της νέας αυτής επιχειρηματικής δραστηριότητας. Θα ήθελα να τονίσω ότι, όπως και με τις άλλες δραστηριότητές μας έτσι και με την Porsche, θα είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στην εξυπηρέτηση των πελατών μας και στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας στην Ελλάδα. Η εταιρία μας, μετά την θωράκιση της κεφαλαιακής της δομής αλλά και την δραστική αναδιοργάνωση των δομών της, επιστρέφει και πάλι στην αναπτυξιακή της πορεία."

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v