Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της VIDAVO στην έκθεση CeBIT

Η VIDAVO τιμήθηκε με ένα ακόμα Ευρωπαϊκό βραβείο, το «European Seal of e-Excellence 2011». Οι νικητές του European Seal of e-Excellence 2011, ανακοινώθηκαν στις 1 Μαρτίου στην έκθεση CeBIT στο Ανόβερο της Γερμανίας.

Διάκριση της VIDAVO  στην έκθεση CeBIT
Η VIDAVO τιμήθηκε με ένα ακόμα Ευρωπαϊκό βραβείο, το «European Seal of e-Excellence 2011». Οι νικητές του European Seal of e-Excellence 2011, ανακοινώθηκαν στις 1 Μαρτίου στην έκθεση CeBIT στο Ανόβερο της Γερμανίας. Η VIDAVO συμπεριλαμβάνεται στους πλατινένιους νικητές του διαγωνισμού και είναι η μόνη εταιρία από την Ελλάδα η οποία βρίσκεται στην λίστα των νικητών για το 2011.

Το διάσημο πανευρωπαϊκό βραβείο απονέμεται κάθε χρόνο από το 2003, από την EMF σε συνεργασία με ένα δίκτυο οργανισμών όλης της Ευρώπης και είναι ευρέως γνωστό για τη διάκριση εταιριών οι οποίες ασχολούνται με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες καθώς και για τη διάκριση εταιριών οι οποίες χρησιμοποιούν καινοτόμο marketing για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Η Κα. Ψυμάρνου, Γενική Διευθύντρια της εταιρίας, η οποία παρέλαβε το βραβείο δήλωσε ότι: «Η ανταμοιβή αυτή των καινοτόμων προσπαθειών μάρκετινγκ, θα είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να ενισχύσουμε περαιτέρω τις προσπάθειές μας, για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών σε ευρύτερες αγορές».

Η VIDAVO A.E. είναι μία εταιρία υψηλής τεχνολογίας, με εξειδίκευση στο χώρο της τηλεματικής στην υγεία. Κατά την πενταετή λειτουργία της έχει αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις για την καινοτομική της δράση και έχει υλοποιήσει με επιτυχία δίκτυα εφαρμογής υπηρεσιών τηλεμετρίας ιατρικών παραμέτρων ευπαθών και απομακρυσμένων ομάδων πληθυσμού στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Άξονας δράσης της εταιρίας αποτελεί η αξιοποίηση της ιατρικής πληροφορικής και της τηλεματικής στην υγεία για την ενίσχυση της πρόσβασης των πολιτών σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας.


Θεσσαλονίκη, 2 Μαρτίου 2011

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v