Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lavipharm: Για 3η χρονιά στην "Ωρα της Γης"

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Lavipharm συμμετέχει στην Ώρα της Γης. Έτσι, το Σάββατο, 26 Μαρτίου, όλα τα φώτα στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στην Παιανία, στις θυγατρικές της σε Ελλάδα και εξωτερικό θα σβήσουν.

Lavipharm: Για 3η χρονιά στην Ωρα της Γης
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Lavipharm συμμετέχει στην Ώρα της Γης. Έτσι, το Σάββατο, 26 Μαρτίου, όλα τα φώτα και όλες οι ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lavipharm στην Παιανία, στις θυγατρικές της εταιρείες στην Πάτρα, την Καβάλα, τα Γιάννενα και τη Λάρισα, αλλά και στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, θα σβήσουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή στην Ώρα της Γης από τη Lavipharm και τους εργαζομένούς της αποτελεί μια ουσιαστική δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Εκφράζει αισιοδοξία και αλλαγή στη νοοτροπία απέναντι στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το περιβάλλον μας.

Σημειώνεται, πως μέσα από αυτή τη δράση, η Lavipharm συνδράμει στην παγκόσμια κινητοποίηση που αφορά κατά κύριο λόγο στην αλλαγή του τρόπου διαχείρισης των ενεργειακών πόρων. Κάθε παύση λειτουργίας στις εγκαταστάσεις της εταιρείας θα γίνει με σεβασμό προς τους κανονισμούς ασφαλείας της Lavipharm.

Οι εργοστασιακές εγκαταστάσεις της Lavipharm και τα κέντρα διανομής της πανελλαδικά λειτουργούν σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας (GMPs-GDPs) με τη χρήση προηγμένων συστημάτων πλήρους ηχομόνωσης, τηρώντας τις κρατικές και τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές σε ό,τι αφορά τις στάθμες των εκπεμπόμενων θορύβων. Παράλληλα, η εταιρεία έχει μεριμνήσει για την ολική εξάλειψη ρύπων προς το περιβάλλον, εφαρμόζοντας διαδικασίες όπως βιολογικό καθαρισμό υδάτων, ανακύκλωση υλικών κ.ά.

Όπως επισημαίνεται, η Lavipharm είναι ένας ολοκληρωμένος Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εισαγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμάκων, καλλυντικών και προϊόντων υγείας στην Ελλάδα, με έντονη διεθνή δραστηριότητα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v