Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάκριση της ΚΡΙ ΚΡΙ στο Best Workplaces 2011

Σημαντικές διακρίσεις στον πανελλήνιο διαγωνισμό Best Workplaces 2011, για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον πέτυχε η βιομηχανία γάλακτος ΚΡΙ-ΚΡΙ για δεύτερη φορά.

Διάκριση της ΚΡΙ ΚΡΙ στο Best Workplaces 2011
Σημαντικές διακρίσεις στον πανελλήνιο διαγωνισμό Best Workplaces 2011, για το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον πέτυχε η βιομηχανία γάλακτος Κρι-Κρι για δεύτερη φορά.
 
Η εταιρία ΚΡΙ-ΚΡΙ κατέκτησε την 2η θέση της συνολικής κατάταξης όλων των εταιριών που συμμετείχαν, καθώς επίσης, αναδείχθηκε στην 1η θέση στην κατηγορία τροφίμων για τις εταιρίες που απασχολούν 50-250 εργαζόμενους, διαγωνιζόμενη ανάμεσα στις 42 καλύτερες επιχειρήσεις που συμμετείχαν στο φετινό διαγωνισμό.

Το διαγωνισμό διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά, το Great Place to Work Institute Hellas με την ακαδημαϊκή συνδρομή του ΑLBA Graduate Business School.

Ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί ουσιαστικά μια μεγάλη, αξιόπιστη ετήσια έρευνα αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος διαφορετικών εταιριών. H αξιολόγηση των εταιριών βασίστηκε στην γνώμη των ίδιων εργαζομένων οι οποίοι αξιολόγησαν το εργασιακό τους περιβάλλον με τη συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων αλλά και στις πρακτικές που εφαρμόζει η κάθε εταιρία σε θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Κρι-Κρι, κ. Παναγιώτης Τσινάβος, δήλωσε σχετικά: «Για την ΚΡΙ-ΚΡΙ, ο χώρος εργασίας αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζει, στοχεύοντας στη φροντίδα των εργαζομένων της. Γι’αυτό το λόγο, η διάκριση αυτή αποτελεί την έμπρακτη αναγνώριση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας καθώς και της πολυετούς συνεπούς στρατηγικής και επικέντρωσης της εταιρίας μας στην ανάπτυξη των ανθρώπων της, που αξίζουν να αναγνωρίζονται και να επιβραβεύονται».

Η Κρι Κρι, ως η πρωτοπόρος Σερραϊκή βιομηχανία γάλακτος που αναπτύσσεται διαρκώς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για την καλλιέργεια καλύτερου κλίματος εργασίας όπου οι εταιρικές αξίες δεν διαχωρίζονται από τις προσωπικές αξίες των εργαζομένων.

Στην Ελλάδα, η βράβευση της εταιρίας μαζί με τις υπόλοιπες εταιρίες που διακρίθηκαν θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental στο πλαίσιο επίσημου εορταστικού δείπνου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v