Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

AS Comρany: Παρουσίαση στο ΣΜΕΧΑ

Η αύξηση μεριδίου στην ελληνική αγορά, η βελτίωση της κερδοφορίας, καθώς και οι επενδύσεις σε νέες αγορές και δραστηριότητες που αφορούν το παιχνίδι, αποτελούν τους στόχους της AS Comρany για το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με παρουσίαση της, στο ΣΜΕΧΑ.

AS Comρany: Παρουσίαση στο ΣΜΕΧΑ
Στο προφίλ, τη στρατηγική ανάπτυξης, τις προοπτικές της εταιρίας αλλά και την πορεία του κλάδου παιχνιδιών στην Ελλάδα, αναφέρθηκε η διοίκηση της AS Comρany, κατά τη διάρκεια παρουσίασης στο ΣΜΕΧΑ, σήμερα 20 Σεπτεμβρίου 2004.

Στα σχέδια της εταιρίας για το επόμενο διάστημα περιλαμβάνονται η αύξηση μεριδίου στην ελληνική αγορά, η βελτίωση της κερδοφορίας, καθώς και οι επενδύσεις σε νέες αγορές και δραστηριότητες που αφορούν το παιχνίδι.

Ο Οικονομικός Διευθυντής της εταιρίας κ. Παναγιώτης Παπασπύρου και ο Διευθυντής Μarketing, κ. Αντώνης Υφαντής αναφέρθηκαν στα προσφάτως δημοσιευμένα αποτελέσματα του α’ εξαμήνου 2004, καθώς και των προοπτικών σχετικά με τις αποκλειστικές συνεργασίες με μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως η Disney, η Warner, η Clementoni, η Smoby κ.ά.

Η αυξητική πορεία των μεγεθών της εταιρίας αναμένεται να συνεχιστεί, καθώς οι νέες σειρές προϊόντων της εταιρίας αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στα μεγέθη της AS Comρany στο δεύτερο εξάμηνο, εκπληρώνοντας τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση της εταιρίας για το 2004.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v