Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό:Τι απαντά για τη γνώμη Νομικού Συμβουλίου

"Τίποτε δεν σημαίνει για εμάς η γνώμη του Νομικού Συμβουλίου", επισημαίνει η διοίκηση της Ιατρικό Αθηνών, αναφορικά με την από 18/4/11 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη σύμπραξη με το Ερρίκος Ντυνάν.

Ιατρικό:Τι απαντά για τη γνώμη Νομικού Συμβουλίου
"Τίποτε δεν σημαίνει για εμάς η γνώμη του Νομικού Συμβουλίου", επισημαίνει η διοίκηση της Ιατρικό Αθηνών, αναφορικά με την από τις 18/4/11 γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους για τη σύμπραξη με το Ερρίκος Ντυνάν.

Όπως τονίζει, το Νομικό Συμβούλιο διατυπώνει γνώμη που ασφαλώς ούτε το κύρος ούτε την αυθεντία διαθέτει των δικαιοδοτών οργάνων του κράτους.

--- Η ανακοίνωση της Ιατρικό Αθηνών

To Νομικό Συμβούλιο του Κράτους δεν αποφασίζει ούτε κρίνει επί διαφορών μεταξύ ιδιωτών, ούτε μεταξύ ιδιώτου και Δημοσίου. Είναι μια κρατική - διοικητική υπηρεσία αντίστοιχη των νομικών υπηρεσιών των ιδιωτικών επιχειρήσεων.
 
Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους διατυπώνει γνώμη που ασφαλώς ούτε το κύρος, ούτε την αυθεντία διαθέτει των δικαιοδοτών οργάνων του κράτους. Ακριβώς γι' αυτό ο σοφός νομοθέτης προβλέπει το δικαίωμα και την υποχρέωση της κυβερνήσεως να αντιπαρέρχεται τη γνώμη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και να πράττει ελεύθερα με βάση το κοινό αγαθό, το δημόσιο συμφέρον και την ουσιαστική νομιμότητα.

Κατ' ακολουθίαν, τίποτε δεν σημαίνει για εμάς η γνώμη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Περιμένουμε τη θέση της κυβέρνησης. Σε αυτήν ανήκει κυριαρχικά η απόφαση και αυτή θα αναλάβει την οποιαδήποτε ευθύνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v