Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ημερίδα της Ευρωσύμβουλοι για την εξωστρέφεια

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου, στη Θεσαλονίκη, η εκδήλωση της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Β.Ελλάδος, με θέμα «Η εξωστρέφεια διέξοδος για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις.

Ημερίδα της Ευρωσύμβουλοι για την εξωστρέφεια
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη, 19 Απριλίου 2011, στη Θεσαλονίκη, η εκδήλωση της εταιρίας Ευρωσύμβουλοι και του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Β.Ελλάδος, με θέμα «Η εξωστρέφεια διέξοδος για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις : Η περίπτωση της Τουρκίας».

Στην εκδήλωση, που υλοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Τεχνόπολης Θεσσαλονίκης, παρευρέθησαν επιχειρηματίες της Βορείου Ελλάδος, εκπρόσωποι φορέων και τραπεζών.

Την εκδήλωση συντόνισαν ο κος Πάρις Κοκορότσικος, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του Ομίλου Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. και ο κος Ζαννώ Απικιάν, Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδος ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Γενικός Πρόξενος της Τουρκίας κος Χουσείν Οζτεμίρ.

Στις παρουσιάσεις που ακολούθησαν από τον κο Ιωάννη Θειόκα, Σύμβουλο Διοίκησης της Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. και την κα Gediz Dogay, Δ/ντρια του Γραφείου της Euroconsultants Turkey, αναλύθηκαν διεξοδικά οι δυνατότητες και οι ευκαιρίες, το θεσμικό, νομικό και οικονομικό πλαίσιο της Τουρκίας σε ότι αφορά την επιχειρηματική και εμπορική δραστηριότητα καθώς και τα κίνητρα και οι επιδοτήσεις έτσι όπως διαμορφώθηκαν μέσα από το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια – Ανταγωνιστικότητα Επιχειρήσεων», ΕΣΠΑ 2007 – 2013.

Κοινή θέση του επιχειρηματικού κόσμου, είναι ότι ο προσανατολισμός των Ελληνικών Επιχειρήσεων σε στοχευμένες αγορές του εξωτερικού και η ανάπτυξη σωστά σχεδιασμένης και συνεπούς εξαγωγικής δραστηριότητας, αποτελεί εχέγγυο για την οικονομική βιωσιμότητα και την αύξηση των πωλήσεων των Ελληνικών Επιχειρήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v