Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική: Εναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης

Η Βeta Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει ότι, το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε με την από 11 Μαΐου 2011 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Δομική Κρήτης.

Δομική: Εναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης
Η εταιρία Βeta Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει ότι, κατόπιν αίτησής της, το ΔΣ του ΧΑ ενέκρινε με την από 11 Μαΐου 2011 απόφασή του την απόκτηση από αυτήν της ιδιότητας του Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της Δομική Κρήτης και όρισε ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης την 16η Μαΐου 2011.
 
Η εταιρία ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της Εκδότριας. Για την υπηρεσία αυτή η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα λαμβάνει από την Εκδότρια αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την Εκδότρια έχει διάρκεια ενός (1) έτους.
 
3. Προς διευκόλυνση του έργου της Ειδικής Διαπραγμάτευσης, εν όψει των ενδεχόμενων κινδύνων που αναλαμβάνει ο Ειδικός Διαπραγματευτής, η ΒΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. έχει συνάψει σύμβαση με τον κ. Συνατσάκη Γεώργιο του Μιχαήλ, κύριο μέτοχο της Εκδότριας, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η υποχρέωση του κυρίου μετόχου να συνάπτει συμβάσεις επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v