Νέο σύστημα on line κρατήσεων από την Autohellas

Μέσω της νέας ανανεωμένης της ιστοσελίδας, η Autohellas (Hertz), δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει την κράτηση που επιθυμεί. Ειδικότερα, το νέο το αναβαθμισμένο σύστημα οδηγεί τους πελάτες στην κράτηση αυτοκινήτου με τα λιγότερα βήματα.

Νέο σύστημα on line κρατήσεων από την Autohellas
Μέσω της νέας ανανεωμένης της ιστοσελίδας, η Autohellas (Hertz), δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να πραγματοποιήσει την κράτηση που επιθυμεί.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της AutoHellas, σκοπός είναι η απλούστερη και η ταχύτερη διαδικασία της on line κράτησης.

Αναλυτικότερα, το αναβαθμισμένο σύστημα οδηγεί τους πελάτες στην κράτηση αυτοκινήτου με τα λιγότερα βήματα. Με 3 μόνο ”clicks” έχουμε τη δυνατότητα να καθορίσουμε τον τύπο του αυτοκινήτου, τη διάρκεια της ενοικίασης, τον τόπο παραλαβής και παράδοσης του οχήματος και πολλά άλλα στοιχεία.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η διαδικασία είναι η μικρότερη που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε ιστοσελίδα που έχει σχέση με τον κλάδο.

Σημειώνεται, πως στο δικτυακό χώρο της AutoHellas (Hertz) οι επισκέπτες, θα βρουν, μοναδικά αυτοκίνητα σε εκπληκτικές τιμές ενοικίασης, πληροφορίες για την εταιρία, ειδικές σελίδες για τα μέλη, αλλά και για τους πελάτες του leasing και τη διαχείριση του στόλου τους και σελίδα με τις διάφορες συνεργασίες της Hertz με άλλες εταιρίες (Aegean Airlines, Club Med, Aldemar κ.α.).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v