Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διάθεση φορολογικού μηχανισμού από τη CPI

Ξεκινά η διάθεση του νέου φορολογικού μηχανισμού Proline 750, ο οποίος έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Proline 650 με περισσότερες από 10.000 εγκαταστάσεις από το 2003. Ο Proline 750 διανέμεται από τη CPI.

Διάθεση φορολογικού μηχανισμού από τη CPI
Ξεκινά η διάθεση του νέου φορολογικού μηχανισμού Proline 750, ο οποίος έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του Proline 650 με περισσότερες από 10.000 εγκαταστάσεις από το 2003. Ο Proline 750 διανέμεται από τη CPI και την ΕΛΜΗSYSTEMS.

Οπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση της CPI, ο Proline 750 ενσωματώνει αναβαθμισμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας στο εταιρικό δίκτυο, με επιλογές θύρας σύνδεσης Serial, USB και Ethernet. Επιπλέον ο Proline 750, παρέχει τη δυνατότητα για πλήρη προσαρμογή στην εξειδικευμένη λύση τιμολόγησης που χρησιμοποιεί η επιχείρηση, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει πλήρη ασφάλεια δεδομένων συνδυάζοντας ταχύτητα στην έκδοση παραστατικών κατά την κρίσιμη διαδικασία της τιμολόγησης.

Ο φορολογικός μηχανισμός Proline 750 καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών για την έκδοση παραστατικών καθώς διατίθεται είτε ως Τύπου Α (με το driver Signature Processor) είτε ως Τύπου Β.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v