Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΕΛΤΡΑΚ: Στρατηγική συνεργασία με τη Robert Bosch

Η ΕΛΤΡΑΚ ανακοινώνει ότι η ΕΛΤΡΕΚΚΑ συμφώνησε με τη Robert Bosch για την μεταπώληση όλων των ανταλλακτικών και του εξοπλισμού συνεργείων που προσφέρει η Robert Bosch A.E. στην ελληνική aftermarket αγορά.

Η ΕΛΤΡΑΚ ανακοινώνει ότι η συγγενής εταιρεία ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. συμφώνησε με την Robert Bosch A.E. για την μεταπώληση όλων των ανταλλακτικών και διαγνωστικών μηχανημάτων καθώς και του εξοπλισμού συνεργείων που προσφέρει η Robert Bosch A.E. στην ελληνική aftermarket αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. θα παρέχει και την τεχνική και εμπορική υποστήριξή των προϊόντων αυτών.

Στη συμφωνία αναφέρεται πως η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. θα αποτελέσει Στρατηγικό Συνεργάτη της Robert Bosch A.E. από τις 23 Μαϊου 2011.

Ο Όμιλος Bosch είναι ένας από τους κορυφαίους παγκοσμίως προμηθευτές τεχνολογίας και υπηρεσιών. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του έτους 2010, με περίπου 285,000 υπαλλήλους, είχε πωλήσεις της τάξης 47,3 δις ευρώ παγκοσμίως στους τομείς τεχνολογίας οχημάτων και βιομηχανίας, καταναλωτικών αγαθών και τεχνολογίας κτηρίων. Το 2011, η Bosch γιορτάζει τα 125 χρόνια από την ίδρυσή της. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1886 στη Στουτγάρδη από τον Robert Bosch (1861-1942).

Η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών για το aftermarket στην Ελλάδα και αντιπροσωπεύει πάνω από 50 από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών στο κόσμο. Επίσης, η ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. έχει αναλάβει την αποθήκευση, διανομή και χονδρική πώληση των γνήσιων ανταλλακτικών Ford της εταιρείας ΒΕΛΜΑΡ ΑΕΒΕ, μέλους του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

Η συμμετοχή της ΕΛΤΡΑΚ Α.Ε. στην ΕΛΤΡΕΚΚΑ Α.Ε. ανέρχεται σε 50%, ενώ το υπόλοιπο 50% ανήκει στην Autohellas ΑΤΕΕ., του Ομίλου Θ. Βασιλάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v