Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑNEK- Attica: Συμφωνία σε Αδριατική - Κρήτη

Τη συμφωνία με την Attica Συμμετοχών στις γραμμές Αδριατικής και Κρήτης ανακοίνωσε η ΑΝΕΚ. Τα συνδυασμένα δρομολόγια των δύο ακτοπλοϊκών. Αντιμετωπίζεται το λειτουργικό κόστος. Τριετής η συμφωνία.  

ΑNEK- Attica: Συμφωνία σε Αδριατική - Κρήτη
Η ΑΝΕΚ ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με την εταιρία ATTICA Συμμετοχών για την εκτέλεση συνδυασμένων δρομολογίων από πλοία των δύο εταιριών στη διεθνή γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα, καθώς και στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πειραιάς - Ηράκλειο, επιβεβαιώνοντας πλήρως τον Χαμαιλέοντα στις 23/5.  

Μέσω της νέας συνεργασίας, η οποία θα είναι τριετούς διάρκειας, με έναρξη την 1η Ιουνίου 2011, επιτυγχάνεται η σημαντική αναβάθμιση της γραμμής Πειραιά - Ηρακλείου μέσω της δρομολόγησης του νεότευκτου και σύγχρονου Ε/Γ - Ο/Γ πλοίου OLYMPIC CHAMPION.

Παράλληλα, επιτυγχάνεται η αναπροσαρμογή της προσφερόμενης χωρητικότητας στη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα ώστε να ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες της, με ταυτόχρονη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών που προσφέρονται σήμερα.

Συνολικά, η νέα συνεργασία θα δημιουργήσει νέα δυναμική για την ανάπτυξη και των δύο γραμμών, επιτρέποντας ταυτόχρονα την αντιμετώπιση του συνεχώς αυξανόμενου λειτουργικού κόστους των πλοίων, μεταξύ άλλων και λόγω της υπερβολικής ανόδου των τιμών στα ναυτιλιακά καύσιμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v