Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαθιός: Απόφαση για αύξηση κεφαλαίου

Τη συμμετοχή της στην ΑΜΚ θυγατρικής, την αύξηση κεφαλαίου, την εκλογή νέου Δ.Σ. και την πώληση ακινήτων ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Μαθιός Πυρίμαχα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/6.

Μαθιός: Απόφαση για αύξηση κεφαλαίου
Τη συμμετοχή της στην ΑΜΚ θυγατρικής, την αύξηση κεφαλαίου, την εκλογή νέου Δ.Σ. και την πώληση ακινήτων ενέκρινε, μεταξύ άλλων, η τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας Μαθιός Πυρίμαχα, που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20/6.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ΓΣ ενέκρινε τη συμμετοχή της στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της θυγατρικής εταιρείας ΜΠΑΟΥ ΜΑΡΚΕΤ Α.Ε. που πραγματοποιήθηκε με την έκδοση 3.125 νέων ανωνύμων μετοχών ονομαστικής αξίας εκάστης 3,2 ευρώ, με τιμή υπέρ το άρτιο 32 ευρώ ανά μετοχή.

Επιπλέον, αποφάσισε επανέγκριση των αποφάσεων της από 8/3/2010 Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της Εταιρείας, περί α)Αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου δια κεφαλαιοποιήσεως αποθεματικών και της εκείθεν τροποποιήσεως των άρθρων 5 & 35 του Καταστατικού β) Αγοράς 220.336 μετοχών της εταιρείας ΙΝΤΕΑΛ ΠΥΡΙΜΑΧΑ ΑΒΕ και γ) Αγοράς 23.800 μετοχών της εταιρείας MATHIOS AD.

Παράλληλα, ενέκρινε παμψηφεί την αντικατάσταση των παραιτηθέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου έως το τέλος της θητείας αυτού στις 24/6/2013.

Τέλος, όσον αφορά στην πώληση ακινήτων (γηπέδου και κτίσματος ) και όλου ή μέρους του μηχανολογικού εξοπλισμού της εγκατεστημένης στην Βουλγαρία θυγατρικής εταιρείας MATHIOS AD, η ΓΣ αποφάσισε την πώληση μέρους ή όλων των προειρημένων περιουσιακών στοιχείων στην τιμή που θα προκύψει μετά από την αντικειμενική εκτίμηση της αξίας αυτών και την παροχή εξουσιοδότησης στο ΔΣ της εταιρείας για την υλοποίηση αυτής της απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v