Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιατρικό Αθηνών: Δεν εγκαταλείπει το "Γαία"

"Τορπιλιστήκαμε από τον ανταγωνισμό, εμείς όμως το παλέψαμε και το παλεύουμε", δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος σχετικά με το μαιευτήριο Γαία που λειτουργεί στο νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Ιατρικό Αθηνών: Δεν εγκαταλείπει το Γαία
"Τορπιλιστήκαμε από τον ανταγωνισμό, εμείς όμως το παλέψαμε και το παλεύουμε", δήλωσε ο πρόεδρος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κ. Γ. Αποστολόπουλος σχετικά με το μαιευτήριο "Γαία" που λειτουργεί εντός του νοσοκομείου "Ερρίκος Ντυνάν", μεταδίδει το iatronet.gr.

Κατά την ετήσια τακτική γενική συνέλευση της εταιρίας, ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας σχετικά με το θέμα και πρόσθεσε πως το "Ερρίκος Ντυνάν" θα ισορροπήσει μόνο μέσω του "Γαία", αφού ήδη από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του ενισχύθηκε με 3,5 εκ. ευρώ.

Ο κ. Αποστολόπουλος με αφορμή την οικονομική συγκυρία τάχθηκε υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων και δήλωσε πως ο Όμιλος Ιατρικού διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία από τη συνεργασία του με τον Όμιλο Ασκληπιός και η πολιτεία μπορεί να χρησιμοποιήσει την εμπειρία του ιδιωτικού τομέα, σε ότι αφορά τη διαχείριση και λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων.

Σε ότι αφορά το 2011, η στρατηγική του Ομίλου στρέφεται στην αύξηση των εσόδων μέσω επέκτασης των συνεργασιών με ασφαλιστικές εταιρίες, αλλά και σε μείωση των δαπανών, χωρίς μείωση προσωπικού.

Σε ότι αφορά την τροποποίηση του κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 150 εκ. ευρώ και την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου ύψους 20 εκ. ευρώ, το θέμα θα συζητηθεί στην επαναληπτική γενική συνέλευση στις 11 Ιουλίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v