Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Centric: Οι Κ. Κοντογιάννη, Γ. Βότσικας στο ΔΣ

Η εταιρία Centric ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε την κα. Καλυψώ Κοντογιάννη και τον κ. Γρηγόρη Βότσικα ως νέα μέλη στο ΔΣ.

Centric: Οι Κ. Κοντογιάννη, Γ. Βότσικας στο ΔΣ
Η εταιρία Centric ανακοίνωσε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε την κα. Καλυψώ Κοντογιάννη και τον κ. Γρηγόρη Βότσικα σε αναπλήρωση του αποβιώσαντος κ. Λεωνίδα Κοντογιάννη και σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος κ. Τζόναθαν Τσαρλς Μος αντίστοιχα.
 
Η κα Καλυψώ Κοντογιάννη είναι δικηγόρος, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Middlesex του Λονδίνου και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στη Νομική από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, (University of London) με εξειδίκευση σε θέματα εταιρικού και εμπορικού δικαίου.

Πριν την ενασχόλησή της από το 2002 ως μέλος της Δικηγορικής Εταιρείας "Λεωνίδας Η. Κοντογιάννης - Καλυψώ Λ. Κοντογιάννη Δικηγορική Εταιρεία", η κα Κοντογιάννη εργάστηκε σε διάφορες διοικητικές θέσεις στο Λονδίνο.

Ο κ. Γρηγόρης Βότσικας είναι απόφοιτος του Πολυτεχνείου και κατέχει και Bachelor σε Business Studies από το Durham University. Ο κος Βότσικας είναι σήμερα διευθυντής της εταιρείας Wake Digital, ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα Ηλεκτρονικά Δίκτυα Ενημέρωσης στην Ελλάδα (ψηφιακή επικοινωνία).

Διαθέτει πολυετή εμπειρία έχοντας αναλάβει διευθυντικές αρμοδιότητες σε εταιρείες όπως η Diagio, η Coca Cola, οι διαφημιστικές εταιρίες Ashley & Holmes και McCann Ericκson και στο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη (ΔΟΛ).

Ως εκ τούτου η σύνθεση και συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου, του οποίου η θητεία λήγει στις 26/10/2014 έχει πλέον ως εξής:

1) Κος Ροδόλφος Οντόνι, εκτελεστικό μέλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος.
2) Κος Βασίλειος Νειάδας, εκτελεστικό μέλος, Α Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
3) Κος Ιωάννης Καποδίστριας, εκτελεστικό μέλος, Β Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
4) Κα Καλυψώ Κοντογιάννη, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
5) Κος Εμμανουήλ Βλασερός, μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
6) Κος Γρηγόρης Βότσικας,  ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.
7) Κα Φωτεινή Σαραντάκου, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v