Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Από 100% ελληνικό γάλα τα προϊόντα της ΚΡΙ ΚΡΙ

Με αφετηρία τις Σέρρες, πόλη στην οποία διατηρεί ακόμα την έδρα της, η Κρι Κρι διαφυλάσσει τις αρχές της αυθεντικότητας, της ποιότητας και της αμιγούς ελληνικότητας σε ένα ολοένα και πιο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Από 100% ελληνικό γάλα τα προϊόντα της ΚΡΙ ΚΡΙ
Με αφετηρία τις Σέρρες, πόλη στην οποία η εταιρία διατηρεί ακόμα την έδρα της, η Κρι Κρι διαφυλάσσει τις αρχές της αυθεντικότητας, της ποιότητας και της αμιγούς ελληνικότητας σε ένα ολοένα και πιο δύσκολο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
 
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο για την εγχώρια οικονομία, η Κρι Κρι δίνει δυναμικό παρών στην αγορά με τα 100% ελληνικά προϊόντα της, με κύριους άξονες την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των Ελλήνων παραγωγών και τη συνεχή ανανέωση με πρωτοποριακές γευστικές προτάσεις για το ευρύ καταναλωτικό κοινό.

Από το 1954, όταν ο Γιώργος Τσινάβος, ιδρυτής της εταιρίας, άνοιξε ένα μικρό ζαχαροπλαστείο στις Σέρρες, το οποίο παρήγε και διέθετε παγωτά και είδη ζαχαροπλαστικής στην πόλη, η Κρι Κρι, παρά τη συνεχή της εξέλιξη, παρέμεινε πιστή στις παραδοσιακές αξίες. Μέχρι και σήμερα, και παρά τη διεθνή της ανάπτυξη και την υψηλή ζήτηση των προϊόντων της, η Κρι Κρι είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις εταιριών στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί στα γαλακτοκομικά προϊόντα της 100% ελληνικό γάλα, ενώ και τα αγροκτήματα από τα οποία συλλέγει το φρέσκο γάλα διαθέτουν πιστοποίηση κατά IFA.

Σήμερα, η Κρι Κρι έχει επεκτείνει το δίκτυό της σε όλους τους νομούς της χώρας και στοχεύει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις αναπτυξιακές της προοπτικές, τόσο στον ελλαδικό χώρο όσο και στον διεθνή, με υψηλότερους ρυθμούς. Παράλληλα με την εξελικτική της πορεία, η Κρι Κρι εκφράζει απόλυτα το όραμα και τη φιλοσοφία του δημιουργού της, Γιώργου Τσινάβου, ότι οι επιχειρήσεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος γενικότερα, έχοντας αναπτύξει διαχρονικά ένα ευρύ φάσμα κοινωνικής προσφοράς (ΕΚΕ).

Αποστολή της εταιρίας, η οποία πραγματοποιεί ολοένα και πιο ανοδική πορεία ανάπτυξης, είναι να προσφέρει προϊόντα, 100% ελληνικής προέλευσης, με πλούσια γεύση, υψηλή διατροφική αξία και ξεχωριστή ποιότητα, χρησιμοποιώντας πάντοτε εκλεκτές πρώτες ύλες σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες υγιεινής, με σεβασμό στο περιβάλλον και πίστη στο ανθρώπινο δυναμικό της, καταλήγει η ανακοίνωση. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v