Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q&R: Αγορά οικοπέδου στα Πατήσια

Tην αγορά ενός οικοπέδου επιφανείας 227,63 τ.μ στα Πατήσια του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να ανεγερθεί επ' αυτού κτίριο στο οποίο θα στεγασθεί η έδρα και τα γραφεία της εταιρείας, ενέκρινε η Γ.Σ. της Q&R στις 30/6.

Q&R: Αγορά οικοπέδου στα Πατήσια
Tην αγορά ενός οικοπέδου επιφανείας 227,63 τ.μ το οποίο βρίσκεται στα Πατήσια του Δήμου Αθηναίων εντός του Ο.Τ 94080 και επί της οδού Γρυπάρη αρ. 2, προκειμένου να ανεγερθεί επ' αυτού κτίριο στο οποίο θα στεγασθεί η έδρα και τα γραφεία της εταιρείας, ενέκρινε η Γ.Σ. της Q&R στις 30/6. 

Σημειώνεται, ότι εντός του οικοπέδου βρίσκεται μία παλαιά διώροφη οικοδομή αποτελούμενη από ισόγειο και πρώτο όροφο επιφανείας 70 τ.μ έκαστος, η οποία θα κατεδαφιστεί. Το εν λόγω οικόπεδο είναι κυριότητος νομής και κατοχής της ανωνύμου εταιρείας με την επωνυμία "GKM REAL ESTATE & DEVELOPMENT ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" που εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής οδός Πραξιτέλους αρ. 24 και της οποίας είναι μέτοχοι μεταξύ άλλων και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας και ιδρυτές αυτής κ.κ Νικόλαος Πασχαλάκης, Παναγιώτης Πασχαλάκης και Θεόδωρος Καραγιάννης με ποσοστό συμμετοχής 23,333 % έκαστος εξ αυτών.
 
Παράλληλα, η Γ.Σ. ενέκρινε την εκλογή του κύριου Θεόδωρου Γεώργα ως νέου μέλους του Δ.Σ (ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος) σε αντικατάσταση του κ. Γεώργιου Σταθάκου (ανεξάρτητο - μη εκτελεστικό μέλος).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v