Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μπήτρος: Απόκτηση του 50% της Τ.Χ. Ενεργειακή

Η Μπήτρος Συμμετοχική ανακοινώνει ότι η θυγατρική της κατά 100% Μπήτρος Μεταλλουργική ΑΕΒΕ απέκτησε το 50% της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Τ.Χ. Ενεργειακή ΑΕ" που εδρεύει στο Δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Μπήτρος: Απόκτηση του 50% της Τ.Χ. Ενεργειακή
Η Μπήτρος Συμμετοχική ανακοινώνει ότι η θυγατρική της κατά 100% Μπήτρος Μεταλλουργική ΑΕΒΕ απέκτησε το 50% της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία "Τ.Χ. Ενεργειακή ΑΕ" που εδρεύει στο Δήμο Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης.

Το υπόλοιπο 50% των μετοχών και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας "Τ.Χ. Ενεργειακή Α.Ε." προσυμφωνήθηκε ότι θα αποκτηθεί από εταιρεία συμφερόντων της οικογενείας ΤΣΑΚΟΥ.

Η εταιρεία "Τ.Χ. Ενεργειακή Α.Ε." δραστηριοποιείται στον κλάδο της ενέργειας, και ιδίως στη παραγωγή και εμπορία ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, έχει δε ολοκληρώσει την αδειοδοτική διαδικασία (άδεια παραγωγής, άδεια εγκατάστασης, σύμβαση ΔΕΣΜΗΕ, όροι σύνδεσης ΔΕΗ) για την εγκατάσταση δύο σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας συνολικής ισχύος 2,8 MW περίπου, στην ’σσηρο Θεσσαλονίκης και στο Στενό Αρκαδίας. Το τίμημα της προαναφερόμενης απόκτησης ανέρχεται σε συνολικό ποσό € 706.750.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v