Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Mevaco: Συμφωνία με Intracom Defence

Η Mevaco γνωστοποιεί ότι σύναψε σημαντική συμφωνία με την Intracom Defence Electronics για την κατασκευή των μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό. Η εν λόγω σύμβαση ύψους 1,1 εκ. ευρώ

Mevaco: Συμφωνία με Intracom Defence
Η Mevaco  γνωστοποιεί ότι σύναψε σημαντική συμφωνία με την Intracom Defence Electronics για την κατασκευή των μεταλλικών μερών αμυντικών συστημάτων με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Η εν λόγω σύμβαση ύψους 1,1 εκ. € με δυνατότητα περαιτέρω πρώτης επέκτασης κατά 40% περίπου, αποτελεί σταθμό στην ιστορία της Mevaco η οποία προκειμένου να ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις, προδιαγραφές του έργου δημιουργεί ιδιαίτερο τμήμα αμυντικών συστημάτων με ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό και εξειδικευμένα μέσα παραγωγής και ελέγχου.

Η δραστηριότητα θα εγκατασταθεί στα νέα υπερσύγχρονα βιομηχανικά κτίρια της εταιρείας η κατασκευή των οποίων βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης. Στόχο της Mevaco αποτελεί η έντονη παρουσία της στην διεθνή αγορά αμυντικών συστημάτων που παρουσιάζει εξαιρετικά αυξημένο ενδιαφέρον και προοπτικές για τους εμπλεκόμενους στον συγκεκριμένο κλάδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v