Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δομική Κρήτης: Εναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης

Η Δομική Κρήτης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η απόκτηση από την Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους με έναρξη την 18/7/2011.

Δομική Κρήτης: Εναρξη ειδικής διαπραγμάτευσης
Η Δομική Κρήτης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκε η απόκτηση από την Κύκλος ΑΧΕΠΕΥ της ιδιότητας του ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της Εκδότριας προς ενίσχυση της ρευστότητάς τους με έναρξη την 18/7/2011.

Ειδικότερα, η εταιρία ΔΟΜΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. έχει υπογράψει σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης με την ΚΥΚΛΟΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ, με τους εξής βασικούς όρους:

1. Η ΚΥΚΛΟΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ θα διαβιβάζει στο Σύστημα Συναλλαγών του Χρηματιστηρίου Αθηνών εντολές ειδικής διαπραγμάτευσης (δηλαδή ταυτόχρονες εντολές αγοράς και πώλησης) για ίδιο λογαριασμό επί των μετοχών της εισηγμέμης. Για την υπηρεσία αυτή η ΚΥΚΛΟΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ. θα λαμβάνει αμοιβή.

2. Η σύμβαση Ειδικής Διαπραγμάτευσης έχει διάρκεια ενός (1) έτους.

3. Τέλος, προς διευκόλυνση του έργου της ειδικής διαπραγμάτευσης, η ΚΥΚΛΟΣ Χρηματιστηριακή Α.Ε.Π.Ε.Υ έχει συνάψει σύμβαση με τον μέτοχο της ΔΟΜΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε. κο Συνατσάκη Γεώργιο, δυνάμει της οποίας προβλέπεται η σύμβαση επαναγοράς μετοχών (repurchase agreements) στην Αγορά Παραγώγων του Χ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v