Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η CPI εξοπλίζει τη Κλινική ΡΕΑ

Η CPI εξόπλισε την κλινική Ρέα με 30 μονόχρωμους εκτυπωτές ΟΚΙ Β431DN για τις ανάγκες του λογιστηρίου και του γραφείου μετακίνησης ασθενών και 20 έγχρωμους εκτυπωτές ΟΚΙ C530DN για τις υπόλοιπες εκτυπωτικές ανάγκες.

Η CPI εξοπλίζει τη Κλινική ΡΕΑ
Η CPI εξόπλισε την κλινική Ρέα με 30 μονόχρωμους εκτυπωτές ΟΚΙ Β431DN για τις ανάγκες του λογιστηρίου και του γραφείου μετακίνησης ασθενών και 20 έγχρωμους εκτυπωτές ΟΚΙ C530DN για τις υπόλοιπες εκτυπωτικές ανάγκες (ανάλυση εξετάσεων κ.τ.λ.).

Χάρη στην τεχνολογία LED, την οποία η ΟΚΙ εξελίσσει διαρκώς τα τελευταία 20 χρόνια, η κλινική εξασφαλίζει μοναδική ποιότητα εκτύπωσης και εξαιρετική αξιοπιστία για ολόκληρη τη διάρκεια ζωής του εκτυπωτή. Παράλληλα, με τις υψηλές ταχύτητες, οι εκτυπωτές της ΟΚΙ εξασφαλίζουν αποτελεσματικότερη διαχείριση των εκτυπωτικών εργασιών του οργανισμού σε λιγότερο χρόνο.

Τέλος, χάρη στην αυτόματη λειτουργία εκτύπωσης διπλής όψης και τα ξεχωριστά αναλώσιμα (toner και drum) το κόστος εκτύπωσης για την κλινική Ρέα είναι πλέον σημαντικά χαμηλότερο και τα μηχανήματα της OKI συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία της κλινικής.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v